موضوعات داغ

ماشین جیلی آزکارا

(4.2/5) 88 رای

جیلی یکی از برندهای مطرح چینی در حوزه خودروسازی است که حضور چشمگیری در بازار ایران ندارد. تنها تجربه مصرف‌کنندگان ایرانی از برند جیلی به واردات کوتاه‌مدت جیلی امگرند 7 و همچنین مونتاژ جیلی GC6 طی دهه 1390 محدود می‌شود. با این حال فردا موتورز قصد دارد این رویه را با واردات جیلی آزکارا تغییر دهد. جیلی آزکارا یک کراس‌اوور است، بنابراین در هر صورت بخشی از مشتریان نسبت به خرید این خودرو تمایل خواهند داشت. به لطف فعالیت‌های رسانه‌ها، مشتریان ایرانی اکنون بیشتر از گذشته با برند جیلی به عنوان یک نام باکیفیت آشنا شده‌اند. بنابراین فردا موتورز در صورت اتخاذ استراتژی‌های مناسب، می‌تواند حیات دوباره‌ای را برای این برند مشهور چینی ایجاد کند.

200 km/h
حداکثر سرعت
6.4 liter/100km
مصرف سوخت
1477 cc
حجم موتور

مشخصات جیلی آزکارا

کلاس بدنه
کراس اوور
انتقال نیرو
دو دیفرانسیل
نوع جعبه دنده
7 سرعته خودکار دوکلاچه تر
حداکثر توان
190 اسب بخار
تنفس موتور
توربوشارژ-هیبریدی
تعداد سیلندر
3 سیلندر

فیلم بررسی جیلی آزکارا

مزایا و معایب جیلی آزکارا

مزایا

برند معتبر چینی، آلایندگی کم، مصرف پایین

معایب

گستردگی خدمات پس از فروش، حساسیت به بنزین

بررسی جیلی آزکارا

جیلی آزکارا یکی از محصولات جدید این خودروساز چینی محسوب می‌شود که از سال 2020 میلادی در بازار حضور دارد، بنابراین تا حدودی با خودرویی جدید و به روز سر و کار داریم. آزکارا براساس المان‌های جدید تولید خودرو جیلی ساخته شده است، بنابراین این خودرو تا حدی نسبت به سایر کراس‌اوورهای چینی هم‌رده عملکرد متفاوتی دارد. این بخش از تفاوت را در قسمت مشخصات فنی خودرو بررسی خواهیم کرد.

جیلی آزکارا

جیلی آزکارا در واقع نسخه پرو از جیلی بویو به حساب می‌آید. جیلی بویو از سال 2016 توسط این شرکت و زیرمجموعه‌های آن همچون پروتون مالزی به تولید می‌رسد. نسخه‌های صادراتی این خودرو، با نام جیلی اطلس در سایر نقاط جهان به فروش رسیدند. در سال 2019، نسخه فیس‌لیفت این خودرو با نام جیلی بویو پرو به بازار چین عرضه شد. این بار جیلی تصمیم گرفت تا نام آزکارا را برای نمونه‌های صادراتی این خودرو انتخاب کند. بنابراین خودرویی که در ایران می‌بینیم، نسخه وارداتی جیلی بویو پرو است که با نام جیلی آزکارا در ایران و سایر بازارهای صادراتی عرضه خواهد شد.

داخل جیلی آزکارا

کابین جیلی آزکارا برخلاف ظاهر بیرونی خودرو، نمایی همچون سدان‌های اسپرت دارد. داشبورد این خودرو کم ارتفاع و کشیده است. کنسول میانی خودرو نیز ارتفاع زیادی دارد و به صورت مورب دو صندلی ردیف جلو را از یکدیگر جدا می‌کند. پنل ابزار این خودرو از نوع لمسی است اما به پنل نمایشگر اتصال ندارد و به صورت جداگانه نصب شده است. همچنین قسمت میانی داشبورد اندکی به جلو متمایل شده است تا کاربران تسلط بهتری بر نحوه فعالیت سیستم سرگرمی و تهویه خودرو داشته باشند.

جیلی آزکارا

جیلی آزکارا با دارا بودن فاصله محوری 2.67 متر، یک کراس‌اوور کوچک محسوب می‌شود و حتی نسبت به برخی رقبای خود کابین کوچکتری دارد. با این حال چهار بزرگسال در این خودرو می‌توانند سفر دلچسبی را تجربه کنند. فرمان خودرو نیز از نوع دی‌کات است که رانندگی با این کراس‌اوور را به تجربه‌ای لذت‌بخش تبدیل می‌کند. همچنین دکمه‌های کنترلی متعددی در کابین خودرو نصب شده‌اند که استفاده از تجهیزات خودرو را هنگام رانندگی آسان می‌کنند. تریم داخلی جیلی آزکارا چرمی است و مواد استفاده شده در ساخت کابین نیز کیفیت مطلوبی دارند. فضای داخلی این خودرو از ترکیب چند رنگ شکل گرفته است که با توجه به نحوه سفارش‌گذاری، رنگ‌های متفاوتی را دریافت خواهید کرد. نمونه‌ای که توسط فردا موتورز به نمایش درآمد، از تریم مشکی و مارون بهره می‌برد. همچنین بخش میانی داشبورد خودرو نیز از رنگ مشکی براق و نقره‌ای تشکیل شده است.

طراحی جیلی آزکارا

جیلی در طراحی خودروهایش، همواره از سبک خاصی استفاده می‌کند و زبان طراحی منحصر به فرد خود را دارد. بنابراین اگر محصول جدید این شرکت یعنی جیلی آزکارا را در کنار محصولات قدیمی آن همچون جیلی امگرند 7 قرار دهید، مشابهت‌هایی میان این دو خودرو با یک دهه فاصله را خواهید یافت. بزرگترین نشانه زبان ظاهری جیلی، جلوپنجره این خودرو است که به شکل آرم آن طراحی شده است. این نشانه در جیلی آزکارا مشاهده می‌شود. خوشبختانه چراغ‌های روشنایی اصلی نیز سرجای خودشان قرار دارند و به نواحی جانبی سپرها منتقل نشده‌اند. همچنین می‌توان گفت که طراحی بخش جلوی این خودرو شبیه به محصولات سئات است.

جیلی آزکارا

نمای جانبی جیلی آزکارا، مشخصه‌های طراحی منطقی و اسپرت را در خود گنجانده است. از نظر طراحی جانبی، جیلی آزکارا شبیه به تیگو 7 پرو است. خطوط شکسته و حجم‌های فانتزی در طراحی این خودرو مورد استفاده قرار دارند اما سبک کلی این بخش ساده و شکیل است. در نمای عقب جیلی آزکارا، یک ظاهر آسیایی را می‌بینیم که در برخی محصولات چینی و ژاپنی قابل مشاهده است. چراغ‌های عقب این خودرو طراحی منظم دارند و توسط یک نوار کرومی به یکدیگر متصل شده‌اند. همانند بسیاری از خودروهایی چینی، دو خروجی اگزوز تقلبی زیر سپر خودرو قرار گرفته‌اند تا حس اسپرت خودرو را تقویت کنند.

مشخصات جیلی آزکارا

استفاده از موتورهای 1.5 لیتری در خودروهای چینی به یک رسم تبدیل شده است، با این حال در جیلی آزکارا این رسم را با اندکی تفاوت شاهد هستیم. پیشرانه نصب شده روی جیلی آزکارا از نوع 1.5 لیتری سه سیلندر توربوشارژر است که توسط یک موتور برقی حمایت می‌شود. این موتور برقی کوچک 48 ولتی است، بنابراین جیلی آزکارا را می‌توان یک خودرو هیبریدی خفیف نامید. در واقع مهندسان جیلی با اضافه کردن این پیشرانه برقی کوچک، کمبود توان و گشتاور خودرو را تا حد زیادی برطرف کرده‌اند. البته پیشرانه کراس‌اوور جیلی از استاندارد عدم آلایندگی یورو 6 پیروی می‌کند و برای فعالیت به سوخت باکیفیت نیاز دارد.

جیلی آزکارا

پیشرانه هیبریدی خفیف جیلی آزکارا حداکثر 190 اسب‌بخار قدرت و 300 نیوتن‌متر گشتاور آزاد می‌کند که ارقام قابل احترامی برای یک موتور کم‌حجم هستند. بنابراین جیلی آزکارا در بخش قدرت و گشتاور، می‌تواند سایر کراس‌اوورهای کوچک مونتاژی را به چالش بکشد. گیربکس هفت سرعته دوکلاچه نیز وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو برعهده دارد. همان‌گونه که انتظار داریم، جیلی آزکارا یک کراس‌اوور دو دیفرانسیل است و قابلیت آفرود ندارد. مصرف سوخت ترکیبی جیلی آزکارا با پیشرانه یاد شده و وزن 1.8 تنی، 6.4 لیتر در صد کیلومتر عنوان شده است. این میزان از کاهش مصرف سوخت به دلیل سیستم هیبریدی خفیف است که در موتور این خودرو مورد استفاده قرار می‌گیرد. حداکثر سرعت جیلی آزکارا نیز 200 کیلومتر بر ساعت عنوان شده است. بنابر اطلاعات رسمی ارائه شده از سوی سازنده، این خودرو می‌تواند در 9.7 ثانیه از حالت سکون به سرعت صد کیلومتر بر ساعت دست یابد.

مشخصات فنی جیلی آزکارا

نام خودرو
جیلی آزکارا
کشور سازنده
پرچم کشورچین
سال (طراحی)
2020
موتور
3 سیلندر 12 سوپاپه
حجم موتور
1477 سی سی
تنفس موتور
توربوشارژ-هیبریدی
انتقال نیرو
دو دیفرانسیل
حداکثر قدرت
190 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
300 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه
جعبه دنده
7 سرعته خودکار دوکلاچه تر
شتاب 0 تا 100
9.7 ثانیه
حداکثر سرعت
200 کیلومتر در ساعت
وزن
1745 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4544 طول - 1831 عرض - 1713 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2670 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین جیلی آزکارا

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 6.4 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 58 لیتر
  • یورو 6
  • -

امکانات و تجهیزات جیلی آزکارا

جیلی آزکارا در بخش امکانات رفاهی و ایمنی عملکرد مطلوبی دارد و می‌تواند خود را به عنوان یکی از مجهزترین کراس‌اوورهای بازار ایران ثابت کند. جیلی آزکارا در تست تصادف موسسه انکپ چین شرکت کرده که حاصل آن پنج ستاره ایمنی برای این خودرو بوده است. این خودرو به شش کیسه هوا، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، سنسور پارک و همچنین دوربین عقب مجهز است. در صورتی که تیپ فول آپشن این خودرو توسط فرداموتورز به بازار ایران عرضه شود، این خودرو به همراه سیستم‌های خودکار سطح دوم به دست مشتریان خواهد رسید. این سیستم‌ها شامل رادار نگهدارنده بین خطوط، سیستم هشدار برخورد از جلو و کروز کنترل تطبیقی هستند. این سه سیستم در کنار یکدیگر امکان راندن نیمه خودکار جیلی آزکارا در اتوبان‌ها را فراهم می‌کنند.

جیلی آزکارا

در بخش تجهیزات رفاهی نیز امکانات بسیاری در کابین این خودرو وجود دارد. سیستم صوتی Bose‌ به همراه نمایشگر، سانروف و سقف پانوراما، ترمز پارک برقی، سیستم تهویه دوکاناله، سیستم پایش فشار باد تایرها، تریم چرمی کابین، دوربین عقب و پنل ابزار دیجیتال از جمله تجهیزات رفاهی جیلی آزکارا هستند.

امکانات جیلی آزکارا

کیسه هوا
کیسه هوای جلو، جانبی و پرده ای
سیستم صوتی
صفحه نمایش لمسی
ترمز و پایداری
ABS - EBD - EBA - ESC - TCS
دیگر امکانات
دوربین 360 درجه، سقف پانوراما، سیستم کنترل فشار باد لاستیک ها TPMS، ترمز پارک برقی، اتوهلد

رقبای جیلی آزکارا در بازار

جیلی آزکارا یک کراس‌اوور کوچک است، بنابراین رقبای بسیاری در بازار ایران انتظار این خودرو را می‌کشند. بخش کراس‌اوورهای کوچک بازار ایران طی سالیان آتی بسیار داغ بوده است، چرا که هرکدام از شرکت‌های کوچک و بزرگ خودرویی را در این بخش عرضه کرده‌اند. حتی برخی شرکت‌ها چند کراس‌اوور کوچک در سطوح قیمتی مختلف به تولید رسانده‌اند تا سهم بیشتری از این بخش کسب کنند. کافی است تا نگاهی به کراس‌اوورهای کوچک حال حاضر بازار ایران داشته باشیم تا رقبای جیلی آزکارا را بشناسیم. تیگو 7 پرو، کی ام سی K7، فونیکس FX، لاماری ایما، فردا T5، دیگنیتی پرایم و پرستیژ و فیدلیتی پرایم و پرستیژ بخشی از خودروهای این رده هستند. البته جیلی آزکارا به دلیل عرضه از طریق واردات، با قیمت بالاتری نسبت به رقبایش فروخته خواهد شد. جیلی آزکارا در کنار قیمت بالاتر، کیفیت بهتر و همچنین امکانات و تجهیزات بیشتر را نیز به مخاطبین خود ارائه می‌دهد. بنابراین مصرف‌کنندگان حساس روی قیمت و کیفیت خودرو، به خرید جیلی آزکارا علاقمند خواهند شد.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

سوالات متداول

جیلی آزکارا یک خودرو درون سوز محسوب می‌شود یا هیبریدی؟

جیلی آزکارا از پیشرانه هیبریدی خفیف بهره می‌برد. این پیشرانه شامل یک موتور برقی کوچک است که در مواقع لزوم به کمک موتور درون‌سوز خودرو می‌آید. بنابراین می‌توان جیلی آزکارا را یک خودرو درون‌سوز قلمداد کرد

موتور جیلی آزکارا چیست؟

جیلی آزکارا به موتور 1.5 لیتری توربوشارژ هیبریدی مجهز است و می تواند حداکثر 190 اسب بخار و 300 نیوتن متر را تولید کند و از طریق یک گیربکس دو کلاچه تر می تواند این نیرو را به هر چهارچرخ منتقل کند

جیلی آزکارا به چه صورتی در بازار ایران عرضه خواهد شد؟

جیلی آزکارا به صورت وارداتی در ایران عرضه خواهد شد. واردات و عرضه این خودرو را فردا موتورز برعهده دارد

نظرات کاربران

5 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1402/9/7
سلام
موتور این ماشین سه سیلندر هست نه چهار سیلندر
1402/10/9
سلام ، بالاخره مشخص شد این ماشین ۳ سیلندر هست با ۴ سیلندر ؟
1402/10/17
سه سیلندره
1402/10/20
قیمت این ماشین در بازار ازاد چقده؟
1403/4/16
موتور ٣ سیلندر هست، ولی قدرت و گشتاورش عالیه،،، کیفیت فسمت های مختلف این خودرو رضایت مشکل پسندان را بی شک جلب خواهد نمود