موضوعات داغ

آغاز فروش ونوسیا وی آنلاین فیس‌لیفت در چین

عکس نویسنده
آراد فلاح
نویسنده
عکس مطلب اول

برند ونوسیا از آغاز فروش نسخه فیس‌لیفت وی آنلاین در چین خبر داد. به گفته این برند، فروش ونوسیا وی آنلاین فیس‌لیفت از روز 28 فوریه در چین آغاز می‌شود. در همین حال، تصاویر دیگری از این خودرو در شبکه اجتماعی چینی Weibo منتشر شدند.

ونوسیا وی آنلاین یکی از محصولات وارداتی بازار ایران است که در کنار ونوسیا استار و ونوسیا D60 پلاس، توسط گروه ماموت در بازار ایران عرضه می‌شود. این خودرو از سال 2021 در بازار چین حضور دارد و اکنون نوبت به فیس‌لیفت آن رسیده است. ونوسیا برند مشترک نیسان و دانگ فنگ در چین است که به تولید خودروهای مشترک برای بازار این کشور و بازارهای صادراتی می‌پردازد. این برند اعلام کرده است که در آینده، فقط خودروهای هیبریدی و الکتریکی خواهد ساخت.

در ونوسیا V-Online هیبریدی، شاهد جلوپنجره بسته هستیم که به سبک جدید خودروسازان چینی تبدیل شده است. چراغ‌ها نیز به صورت جداگانه طراحی شده‌اند. همچنین الگوی دیودهای چراغ‌های روشنایی در روز تغییر یافته است.

ونوسیا وی آنلاین

با تغییر سپرهای جلو و عقب، طول ونوسیا V-Online فیس‌لیفت اکنون به 4620 میلی‌متر رسیده است که 13 میلی‌متر بیشتر از مدل ساده است. ارتفاع این خودرو نیز 5 میلی‌متر افزایش یافته و به 1629 میلی‌متر رسیده است. با این حال عرض و فاصله محوری خودرو ثابت باقی مانده‌اند. عرض این خودرو 1917 میلی‌متر و فاصله محوری آن 2700 میلی‌متر است. کابین خودرو نیز بدون تغییر باقی مانده است.

موتور 1.5 لیتری توربوشارژر نصب شده روی ونوسیا وی آنلاین DDi پس از فیس‌لیفت، قوی‌تر شده است. این موتور به جای 163 اسب‌بخار قبلی، اکنون 167 اسب‌بخار قدرت آزاد می‌کند. موتور الکتریکی نیز 204 اسب‌بخار قدرت دارد. این خودرو با باتری‌های 10.6 یا 21.1 کیلووات ساعتی عرضه خواهد شد.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد