موضوعات داغ

شاسی بلند برقی کوچک جدید نیسان در آمریکا عرضه نخواهد شد

عکس نویسنده
آراد فلاح
نویسنده
عکس مطلب اول

در سال ۲۰۲۲، نیسان اعلام کرد که قصد دارد با یک شاسی بلند برقی کوچک جدید، خط تولید خودروهای برقی خود در آمریکا را در کنار لیف و آریا گسترش دهد. اما با تغییر و تحولات بازار و عقب‌نشینی اکثر خودروسازان از برنامه‌های جاه‌طلبانه برقی خودشان، نیسان نیز تصمیم گرفته است شاسی بلند الکتریکی کوچک خودش را در آمریکا عرضه نکند.

براساس گزارش اتوموتیو نیوز، نیسان این خودروی برقی را در آمریکا تولید نخواهد کرد؛ در عوض، این شاسی بلند کوچک در کارخانه ساندرلند نیسان در انگلستان تولید و احتمالا در خارج از آمریکا عرضه خواهد شد. این مدل برقی -با نام رمزی PZ1L- از نسل کنونی روگ کوچکتر اما از نسخه هاچ‌بک لیف بزرگتر خواهد بود و احتمالا ابعادی نزدیک به نیسان کیکس دارد.

شرکت ژاپنی قصد داشت این شاسی بلند را در کارخانه خود در کانتون می‌سی‌سی‌پی تولید کند، که پیش از این در آنجا ۵۰۰ میلیون دلار برای محصولات برقی نیسان و اینفینیتی سرمایه‌گذاری کرده بود. نیسان هنوز هم قصد دارد دو شاسی بلند برقی بزرگتر و دو سدان را در کارخانه کانتون خود بسازد و امیدوار است که توقف تولید این مدل کوچک به افزایش تولید آن چهار مدل کمک کند.

شاسی بلند نیسان

برایان بروکمن، سخنگوی نیسان به اتوموتیو نیوز گفت: "ما به ارزیابی فرصت‌ها در بازار برای مدل‌های جدید ادامه خواهیم داد و برنامه‌های خود را بر این اساس تنظیم خواهیم کرد."

هنوز مشخص نیست که این شاسی بلند کوچک برقی چه شکلی بوده و چه نامی داشته است. سخنگوی نیسان تایید کرد که این خبر تاثیری روی تولید لیف بعدی نخواهد داشت، که با الهام از کانسپت Chill-Out سال ۲۰۲۱ به سمت پیکربندی شاسی بلند خواهد رفت.

نیسان در این باره گفت: "ما قبلا تایید کرده‌ایم که جایگزین نیسان لیف در سال ۲۰۲۵ رونمایی خواهد شد و این برنامه تغییر نکرده است. در آینده اطلاعات بیشتری درباره این مدل جدید منتشر خواهیم کرد."

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد