موضوعات داغ

ماشین جیلی GC6 اکسلنت

(3.4/5) 5,678 رای

بدون شک جیلی از برترین برندهای سرزمین اژدها است که جدا از فروش بسیار خوب در بازار چین، توانسته در بحث صادرات نیز موفق ظاهر شود. بخصوص پس از سرمایه‌گذاری‌های عالی در صنعت خودرو و خرید شرکت‌های معتبری نظیر ولوو و لوتوس دانش بسیار خوبی به این کمپانی سرازیر شد و نام جیلی را حسابی سر زبان‌ها انداخت. با این حال شرایط خودروساز خوش‌نام چینی در کشور ما دقیقاً برعکس بوده و محصولاتش همواره زیر سایه برادران خواهران هموطن قرار گرفته‌اند. دلایلی مثل تبلیغات کم و معرفی نامناسب، خدمات پس از فروش ضعیف و عرضه محدود خودرو باعث شدند که امثال امگراند 7، RV7، X7 و GC6 هرگز نتوانند به جایگاهی که شایسته‌اش بودند دست یابند و اکنون هم با افت قیمت بیشتری نسبت به رقبایشان در بازار خرید و فروش می‌شوند. با این حال برای کسانی که در شهرهای بزرگ سکونت دارند و با مشکل کمبود قطعات و خدمات این محصولات مواجه نیستند این یک فرصت مناسب تلقی می‌شود تا بتوانند خودرویی کم‌حاشیه و نسبتاً باکیفیت را با قیمتی قابل‌قبول (البته نسبت به شرایط خاص کشور) خریداری نمایند تا از محصولی جدیدتر در قیاس با پلتفرم‌های از رده خارج داخلی بهره‌مند شوند.

172 km/h
حداکثر سرعت
6.8 liter/100km
مصرف سوخت
1498 cc
حجم موتور

مشخصات جیلی GC6 اکسلنت

کلاس بدنه
سدان
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
نوع جعبه دنده
چهار سرعته اتوماتیک
حداکثر توان
105 اسب بخار
تنفس موتور
تنفس طبیعی
تعداد سیلندر
4 سیلندر

مزایا و معایب جیلی GC6 اکسلنت

مزایا

طراحی قابل‌قبول کابین، استهلاک پایین، ارتقاء سطح امکانات در نسخه اکسلنت، کیفیت سواری مناسب، عملکرد سیستم تهویه، تعویض دنده‌های نرم و روان گیربکس اتوماتیک

معایب

فضای کم صندلی عقب، شتاب کاملاً معمولی، فرمان‌پذیری متوسط، ورود صدای پیشرانه به داخل کابین، عرضه محدود و خدمات نه چندان مناسب (بخصوص در شهرهای کوچک)

بررسی جیلی GC6 اکسلنت

با توقف واردات مدل‌های مختلف امگرند به کشور، به نظر میرسید که دیگر نامی از جیلی در ایران شنیده نشود اما خبر مونتاژ یک محصول دیگر بنام GC6 مجدداً امیدهای طرفداران این برند را زنده نمود؛ البته محصول جدید این بار بجای "جيلیران موتور" توسط "خودروسازان بم" به بازار معرفی شد و انتظار میرفت که شاهد حضور طولانی‌تر و شرایط خدماتی بهتری باشیم اما متاسفانه اینطور نشد و بعد از مدت کوتاهی روند عرضه این نماینده جیلی نیز متوقف گردید. نسخه‌ اولیه GC6 که با نام الیت در بازار شناخته میشد از ظاهر کاملاً معمولی و حتی در برخی زوایا نازیبا رنج می‌برد و به همین دلیل نتوانست توجهات چندانی را به خود جلب نماید، اما پس از فیس‌لیفت ظاهری شرایط تغییر کرد و بازار به رنگ و لعاب فرزند جدید جیلی روی خوش نشان داد. بخصوص که در تیپ اکسلنت، امکاناتی نظیر سانروف و نمایشگر مرکزی نیز به ماشین اضافه شده بودند و حالا دیگر حال و هوای خودرو از آن شرایط تمام اقتصادی اندکی فاصله گرفته بود.

جیلی GC6

البته GC6 حتی در نسخه اکسلنت هم یک خودرو لوکس یا نیمه‌لوکس به حساب نمی‌آید و با متریال خشک داخل کابین، فضای کم سرنشینان عقب، شتاب و کشش کاملاً معمولی، سر و صدای زیاد پیشرانه در دورهای بالا و فرمان‌پذیری نه‌چندان خوب، یک سدان اکونومیک شهری نشان میدهد اما با این حال مزیت‌هایی نظیر: کیفیت فنی قابل‌قبول، استهلاک پایین قطعات، سواری راحت، گیربکس نرم و بدون هرگونه تقه، تهویه مطبوع کارآمد و طراحی داخلی نسبتاً زیبا دست به دست هم دادند تا GC6 طرفدارانی در بازار داخل برای خودش دست و پا کند. بخصوص که در این رده رقبای چندان قدری هم حاضر نبودند تا بتوانند فرزند جیلی را به چالشی سخت دعوت کنند؛ اما صد حیف که عرضه این محصول نسبتاً باکیفیت بعد از مدت کوتاهی متوقف گردید و فعلاً ادامه روند فعالیت جیلی در ایران در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

داخل جیلی GC6 اکسلنت

جیلی GC6 یک سدان اقتصادی است و طبیعتاً برای پایین نگاه داشتن هزینه تولید، محدودیت‌های زیادی را متحمل شده، پس نباید آن را با محصولات گران‌‌تر از خودش مقایسه کنیم. تازه وقتی پای رقبایی نظیر تندر پلاس، پژو پارس یا حتی آریو و جک J4 به میان می‌آید متوجه میشویم که ظاهر نماینده جیلی آنقدرها هم ساده و معمولی نیست و حرف‌هایی برای گفتن دارد.

جیلی GC6

البته نسخه‌های اولیه یا به عبارتی الیت با شکل و شمایل زمخت خود هرگز بازخورد خوبی از بازار دریافت نکردند اما مدل فیس‌لیفت شده با چراغ‌ها و سپر جدید و تغییرات اساسی روی جلوپنجره، چهره‌ای به مراتب زیباتر و شکیل‌تر بدست آورده و می‌تواند به عنوان خودرویی با ظاهر معقول در این رده قیمتی خودنمایی کند. البته هنوز هم سادگی بخش کناری، کوچک بودن سایز رینگ‌ها و ارتفاع کم سپر عقب نشان از ذات بی‌ریای ماشین دارند اما بدلیل عدم وجود گزینه‌های جذاب در این سطح از بازار می‌توان به طراحی جیلی GC6 نمره قبولی را اعطا کرد.

طراحی جیلی GC6 اکسلنت

طراحان جیلی موفق شده‌اند به کمک بازی هماهنگ خطوط، استفاده از رنگ‌بندی جذاب و رعایت اصولی هارمونی، فضایی زیبا و شیک را در داخل کابین GC6 ترسیم نمایند که برای خودرویی در این رده قیمتی راضی‌کننده است. فرمان و نمایشگر جدید و تغییر برخی قسمت‌های دیگر هم باعث شده شکل و شمایل اتاق یک سر و گردن بالاتر از نسخه الیت قرار گیرد و جلوه لوکس‌تری داشته باشد.

داخل جیلی GC6

با این حال مشکلات پیش رو هم کم نیستند. مثلاً اتاق مقداری تنگ به نظر می‌رسد و سرنشینان بلندقامت در قسمت عقب، فضای کافی را در اختیار ندارند. البته جای پا از خانواده پژو 206 بهتر است اما در قیاس با رقبایی نظیر آریو یا حتی جک J4 محدودیت بیشتری دیده میشود. پلاستیک‌های بکار رفته در کابین نیز خشک و بی‌کیفیت هستند که هرچند با رقبای این رده برابری می‌کنند اما انتظار ما از خودروساز قدری مثل جیلی بیشتر از اینها بود. ارگونومی ادوات هم معمولی به نظر می‌رسد و نقطه ضعف یا قوت شدیدی وجود ندارد. اما در خصوص صندوق عقب باید اعتراف کرد که به نسبت ابعاد بدنه، محفظه مناسبی در اختیار داریم.

مشخصات جیلی GC6 اکسلنت

جیلی GC6 از نظر مشخصات فنی، یک خودرو ساده و معمولی در سطح سایر رقبای این رده می‌باشد. یعنی اینجا نه از پیشرانه حجیم خبری هست و نه توربوشارژر، بلکه تمرکز اصلی روی ویژگی‌های اقتصادی نظیر استهلاک پایین و مصرف سوخت مناسب قرار گرفته. با گشودن درب موتور با یک پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری 16 سوپاپ مواجه میشویم که در بهترین حالت (یعنی دور موتور 6000) حدود 102 اسب بخار قدرت تولید می‌کند و از دور موتور 3800 الی 4200 میتواند معادل 141 نیوتن‌متر گشتاور را آزاد سازد. گیربکس اتوماتیک هم ساخت JATCO ژاپن است و عملکرد نرم و روانی دارد اما بدلیل ساختار قدیمی 4 سرعته و فاصله زیاد ضرائب از یکدیگر بخشی از قدرت ماشین را هدر میدهد و درنتیجه برای دست‌یابی به شتاب و کشش کافی در سربالایی‌ها، مجبوریم دور موتور را بالا نگاه داریم.

جیلی GC6

شتاب رسمی 13.5 ثانیه و حداکثر سرعت 165 کیلومتر بر ساعت نشان میدهند که GC6 برای کل‌کل‌های خیابانی و سرعت رفتن ساخته نشده بلکه باید به چشم یک خودرو آرام شهری به آن نگاه کنید. سیستم تعلیق نیز در جلو از نوع مک‌فرسون و عقب Torsion Beams می‌باشد که سواری نرم و راحتی برای سرنشینان تدارک دیده اما سادگی این مجموعه در کنار مرکزثقل نسبتاً بالا، فرمان‌پذیری ماشین را در سطح کاملاً متوسط نگاه داشته و از این رو بروز حرکات گهواره‌ای و کم‌فرمانی با GC6 در پیچ‌های تند دور از ذهن نخواهد بود. بویژه که نماینده خودروسازان بم از سیستم‌های کمکی پایداری نیز بهره‌ای نبرده و در نتیجه باید مقداری با آن مدارا کنید.

جیلی GC6

البته بد نیست یک بار دیگر یادآور شویم که این محصول یکی از ارزان‌ترین انتخاب‌های اتوماتیک موجود در بازار کشور به حساب می‌آید و علیرغم عملکرد فنی معمولی، از ویژگی‌های مثبت بسیاری نظیر: استهلاک پایین، مصرف سوخت مناسب (6.3 الی 6.8 لیتر برای رانندگی ترکیبی) و کیفیت سواری خوب بهره می‌برد.

مشخصات فنی جیلی GC6 اکسلنت

نام خودرو
جیلی GC6 اکسلنت
کشور سازنده
پرچم کشورچین
سال (طراحی)
2017
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
1498 سی سی
تنفس موتور
تنفس طبیعی
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت
105 اسب بخار در 0 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
136 نیوتن متر در 0 دور در دقیقه
جعبه دنده
چهار سرعته اتوماتیک
شتاب 0 تا 100
13 ثانیه
حداکثر سرعت
172 کیلومتر در ساعت
وزن
1132 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4342 طول - 1692 عرض - 1435 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2503 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین جیلی GC6 اکسلنت

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 6.8 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 45 لیتر
  • یورو 4
  • -

امکانات و تجهیزات جیلی GC6 اکسلنت

جیلی GC6 در تیپ پایه یا به عبارتی الیت آپشن‌های بسیار محدودی داشت که همین ویژگی یکی از دلایل عدم استقابل از آن مدل به حساب می‌آمد، اما خوشبختانه این نقطه ضعف خیلی زود و با ارائه نسخه اکسلنت برطرف شد تا محصول جدید خودروسازان بم با لیست امکانات کامل‌تر شامل: ترمزهای چهارچرخ دیسکی مجهز به ABS و EBD، ایربگ راننده و سرنشین کناری، دیلایت، چراغ بدرقه، روکش‌های چرمی، فرمان با طرح D شکل، سنسور پارک عقب، نمایشگر لمسی مرکزی، سیستم تهویه الکتریکی و سانروف نظرات بیشتری را به خود جلب نماید. البته همچنان امکاناتی مثل کروزکنترل در لیست آپشن‌های سفارشی ماشین جای می‌گیرند اما با این حال میتوانیم تجهیزات جیلی GC6 اکسلنت را در قیاس با بسیاری از رقبای این سطح از بازار، قابل‌قبول توصیف کنیم.

امکانات جیلی GC6 اکسلنت

کیسه هوا
راننده و سرنشین جلو
سیستم صوتی
صفحه نمایش 7 اینچی با 6بلندگو
ترمز و پایداری
دیسکی - به همراه ABS و EBD
دیگر امکانات
سانروف - سیستم تهویه مطبوع برقی - گرمکن شیشه عقب - دی لایت

رقبای جیلی GC6 اکسلنت در بازار

در این رده قیمتی رقبایی نظیر جک J4، برلیانس H230، آریو و پژو پارس اتوماتیک حضور دارند. پژو پارس اتوماتیک بدلیل کیفیت ساخت پایین و استفاده از پلتفرم بسیار قدیمی شاید چندان مورد پسند واقع نشود اما نباید از یاد برد که این نماینده کهنه‌کار ایران‌خودرو از نظر فراوانی قطعات یدکی و پشتیبانی در شهرهای مختلف کشور، شرایط بسیار بهتری در قیاس با جیلی دارد. H230 نیز از بسیاری جهات وضعیتی نزدیک به GC6 دارد اما ویژگی‌های خاص گیربکس AMT ممکن است شما را از خرید این محصول برلیانس منصرف نماید. همچنین آریو علیرغم توقف عرضه از اتاق جادارتری برخوردار است که می‌تواند برای استفاده‌های خانوادگی کارآمدتر باشد. اما شاید اصلی‌ترین رقیب GC6، جک J4 به حساب آید. خودرویی که روی کاغد پیشرانه قوی‌تری ندارد اما شتاب به مراتب بهتری به شما هدیه خواهد داد و با توجه به ادامه روند تولید، میتواند آینده خدماتی روشن‌تر و بازار دست‌دوم بهتری داشته باشد. البته نماینده جک بدلیل کمبود آپشن‌هایی نظیر: سانروف، نمایشگر مرکزی، دوربین دنده عقب و... خودرو چندان مجهزی به نظر نمی‌رسد و از لحاظ اعتبار جهانی برند نیز در پس جیلی قرار می‌گیرد اما وجود گزینه‌هایی نظیر کروزکنترل و TPMS بخشی از این کمبودها را جبران نموده‌اند.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

سوالات متداول

پیشرانه جیلی GC6 چه مشخصاتی دارد؟

جیلی GC6 از نظر مشخصات فنی، یک خودرو ساده و معمولی در سطح سایر رقبای این رده می‌باشد. یعنی اینجا نه از پیشرانه حجیم خبری هست و نه توربوشارژر، بلکه تمرکز اصلی روی ویژگی‌های اقتصادی نظیر استهلاک پایین و مصرف سوخت مناسب قرار گرفته. با گشودن درب موتور با یک پیشرانه 4 سیلندر 1.5 لیتری 16 سوپاپ مواجه میشویم که در بهترین حالت (یعنی دور موتور 6000) حدود 102 اسب بخار قدرت تولید می‌کند و از دور موتور 3800 الی 4200 میتواند معادل 141 نیوتن‌متر گشتاور را آزاد سازد

جیلی GC6 اکسلنت از چه گیربکسی استفاده میکند؟

جعبه‌دنده جیلی GC6 اکسلنت از نوع 4 سرعته اتوماتیک، ساخت JATCO ژاپن می‌باشد که نیروی حاصل از موتور را به چرخ‌های جلو هدایت میکند

جیلی GC6 از چه امکانات رفاهی و ایمنی برخوردار است؟

جیلی GC6 در تیپ پایه یا به عبارتی الیت آپشن‌های بسیار محدودی داشت که همین ویژگی یکی از دلایل عدم استقابل از آن مدل به حساب می‌آمد، اما خوشبختانه این نقطه ضعف خیلی زود و با ارائه نسخه اکسلنت برطرف شد تا محصول جدید خودروسازان بم با لیست امکانات کامل‌تر شامل: ترمزهای چهارچرخ دیسکی مجهز به ABS و EBD، ایربگ راننده و سرنشین کناری، دیلایت، چراغ بدرقه، روکش‌های چرمی، فرمان با طرح D شکل، سنسور پارک عقب، نمایشگر لمسی مرکزی، سیستم تهویه الکتریکی و سانروف نظرات بیشتری را به خود جلب نماید. البته همچنان امکاناتی مثل کروزکنترل در لیست آپشن‌های سفارشی ماشین جای می‌گیرند اما با این حال میتوانیم تجهیزات جیلی GC6 اکسلنت را در قیاس با بسیاری از رقبای این سطح از بازار، قابل‌قبول توصیف کنیم

مصرف سوخت جیلی GC6 چقدر است؟

مصرف سوخت رسمی جیلی GC6 برای رانندگی ترکیبی آن هم در شرایط استاندارد 6.3 الی 6.8 اعلام شده اما با توجه به کیفیت سوخت، شرایط آب و هوایی و ترافیک جاده‌های کشور این اعداد به ندرت قابل دست‌یابی هستند و بهتر است که روی 20 الی 25 درصد مصرف بالاتر حساب باز کنید

نظرات کاربران

19 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1398/11/9
جیلی اکسلنت واقعا نسبت به قیمتش عالیه من مدتیه دارم خیلی راضیم بدون سروصدا نرم کم استهلاک و کم مصرف
1398/11/15
با سلام یه اکسلنت 97دارم 20هزار کیلومتر راه رفته گیربکس تازگی به صدا افتاده دوستان این مورد رو داشتن؟
1399/11/13
سلام.خیر بنده باهاش 40 هزار تا راه رفتم مدلش هم 96 تا الان که عالی بوده
1401/5/8
سلام من این ماشینو تقویت کردم ، خیلی خوبه هیچ صداییم نیفتاده کارکردشم الان 30 هزارتاس
1398/11/30
با درود به کارکنان گرامی و مدیرت سایت خودروبانگ .
این سایت واقعاً عالیست اینجانب نهایت تشکر و امتنان را رارم .
با سپاس : حبیب روحی
1399/3/3
با سلام. ۳ ماهه تحویل گرفتم البته با تاخیر بهم دادن که برای تاخیر هم اصلا جوابگو نیستن! ماشین خوبیه، مصرفش تو جاده تقریبا ۷ هست، مانیتور داره، gps، بلوتوث، تریم داخلی دو رنگ، طراحی جلو قشنگه ولی عقب چندان خوب نیست، فرمون نرمی داره، فقط کمکاش خشکه و همه ناهمواری ها رو منتقل میکنه، کیفیت رنگش مثل همه محصولات کرمان موتور ضعیفه و اثر سنگریزه های جاده رو سریع رو رنگ پریدگی نشون میده. راستی سانروف، دوربین و سنسور دنده عقب هم داره! اگه کروز و دکمه مدیا پلیر روی فرمونم داشت خیلی خوب بود. راستی سینی زیر موتورم نداره، زنگ زدم شرکت گفت آپشن محسوب میشه!!! میگن ایران خودرو و سایپا دزدن، ولی مثل اینکه اینا هم بله!!!
1399/4/22
کروز داره اصلاً؟!
1401/8/28
دوست عزیز هیچ ماشین استانداردی زیر ماشینش سینی زیر موتور نداره شما برو همه ی ماشین های وارداتی رو ببین هیچ کدومشون قطعه ای به اسم سینی زیر موتور ندارن
1403/8/8
ثبت نام کنید چند ماهه تحویل گرفتین شرایطش چطوریه
1400/9/27
قطعات پیدا میشه اونوقت.ما موندیم بخریم یا نه
1400/10/26
اگه تهران یا تو شهرهای بزرگ هستید نگران قطعاتش نباشید اصلا و پیدا نمیشه
1401/1/7
سلام لطفا در مورد روغنش بگین چی استفاده میکنین . تعویض روغنی میخوام ببرم موندم چی بریزم
1401/2/10
این ماشین خوبه بنظرتون ؟ ارزش داره دست دومش رو بخرم ؟؟؟
1401/6/24
الان واقعا این ماشین ۲۹۸ تومانه؟
1401/8/1
سلام همین ماشین فقط با ۶۷ هزار کارکرد قیمت ۳۸۵ زده خوبه یا نه
1401/8/27
عالی هستش
1401/11/5
سلام آیا کارخانه یا نمایندگی ها مدل صفر کیلومتر سال 98 این ماشین را هنوز هم در پارکینگ خود دارد یا نه؟؟؟؟؟؟؟
1402/3/3
سلام وقت بخیر من یه ماشین جیلی مدل 96 یا 97 میخام بخرم الان قیمت ش رو میخام بدونم که چقد هست
1402/9/16
سلام مزایای تقویت چه چیزهایی میباشد