موضوعات داغ

ماشین سانگ یانگ موسو خان

(3.5/5) 38 رای

طی چند سال گذشته با توجه به استقابل خریداران از پیکاپ‌های دو دیفرانسیل، شاهد معرفی انواع مختلفی از پیکاپ‌های چینی از برندهای گوناگون توسط خودروسازان داخلی بودیم. اما این میزان تقاضا سبب شده تا اکنون با شروع دوباره واردات خودرو به کشور، شاهد عرضه این دسته از خودروها به صورت وارداتی نیز باشیم. شهریور ماه 1402 شرکت ایلیا موتور در نمایشگاه خودرو مشهد به صورت رسمی از عرضه یک پیکاپ کره‌ای وارداتی خبر داد و اکنون پس از گذشت چند ماه از این رویداد خودرویی، نخستین نمونه‌های پیکاپ موسو خان پا به خاک ایران گذاشته‌اند. با ورود این پیکاپ کره‌ای به بازار می‌بایست شاهد داغ شدن بازار خودروهای پیکاپ دو دیفرانسیل در کشور باشیم، چرا که در حال حاضر این چینی‌ها هستند که در این سگمنت توانسته‌اند که سهم عمده بازار را از آن خود کنند. اما پیکاپ موسو خان به عنوان نخستین پیکاپ کره‌ای دو دیفرانسیل بازار، می‌تواند معادلات بازار را برهم ریخته و نظر طیف وسیعی از علاقه‌مندان به این دسته از خودروها را به خود جلب کند. شایان ذکر است این خودرو در کنار مشخصات فنی قابل قبولی که دارد، امکانات رفاهی و ایمنی متعددی را نیز ارائه می‌کند.

195 km/h
حداکثر سرعت
11.6 liter/100km
مصرف سوخت
2000 cc
حجم موتور

مشخصات سانگ یانگ موسو خان

کلاس بدنه
پیکاپ
انتقال نیرو
دو دیفرانسیل
نوع جعبه دنده
6 سرعته اتوماتیک
حداکثر توان
222 اسب بخار
تنفس موتور
توربوشارژ
تعداد سیلندر
4 سیلندر

مزایا و معایب سانگ یانگ موسو خان

مزایا

پیشرانه قدرتمند، اصالت برند، کتریال با کیفیت

معایب

طراحی نه چندان به روز

بررسی سانگ یانگ موسو خان

نام موسو برای ما ایرانی‌ها تداعی‌کننده یک خودروی شاسی‌بلند است که در دهه 80 خورشیدی راهی بازار ایران شد و توانست فروش نسبتا خوبی را به واسطه مشخصات فنی قابل قبولی که داشت تجربه کند. هرچند که طراحی ظاهری آن چندان مورد پسند عموم نبود، اما همکاری مشترک سانگ‌یانگ و مرسدس بنز این اطمینان خاطر را به خریداران می‌داد که موسو می‌تواند گزینه‌ای قابل اعتماد باشد. پس از آن نیز دیگر محصولات سانگ‌یانگ روانه بازار شدند و نام این برند خودروساز کره‌ای بر سر زبان‌ها افتاد. اکنون پس از تغییر مالکیت سانگ‌یانگ، در سال 2023 نام برند سانگ یانگ به KG Mobility یا اختصارا KGM تغییر یافته است. هرچند برخی از منابع کره‌ای اعلام کرده‌اند که تاکنون این نشان تجاری به رسمیت ثبت نشده و برخی دیگر از خودروسازان کره‌ای این نام را برای خود برگزیده‌اند، اما مالکان جدید سانگ‌یانگ به این مضووع واکنشی نداشته و محصولات جدید خود را با این برند به بازارعرضه کرده‌اند.

سانگ یانگ موسو خان

یکی از این محصولات پیکاپ موسو خان است که در واقع می‌توان از آن به عنوان نسخه پیکاپ رکستون G4 نیز یاد کرد. در دنیای پیکاپ‌ها، جایی که قدرت، عملکرد و عملی بودن با هم تلاقی می‌کنند، پیکاپ موسو خان به‌عنوان یک گزینه جذاب غیر چینی می‌تواند معادلات بازار پیکاپ‌های کشور را برهم بزند. چرا که تاکنون این بخش از بازار دست چینی‌های مدعی بوده و روز به روز به تنوع آن‌ها افزوده می‌شود. اما حالا با آمدن یک خودرو غیر چینی به بازار، خریداران حق انتخاب بیشتری داشته و می‌توانند براساس خواسته‌ها و نیازهای خود گزینه‌ای مناسب‌تر را انتخاب کنند.

داخل سانگ یانگ موسو خان

با ورود به فضای داخل کابین پیکاپ موسو خان کمی ماجرا تفاوت پیدا می‌کند. چرا که برخلاف طراحی ظاهری که از الگوهای مدرن پیروی می‌کند، در اینجا شاهد فضایی قدیمی و ساده هستیم که شباهت زیادی به فضای کابین پیکاپ تراک‌های دهه 90 میلادی آمریکایی دارد. این در حالی است که پیکاپ‌های چینی حال حاضر در بازار سعی بر این دارند تا از ترند روز دنیا در طراحی داخل کابین بهره بگیرند. طراحی داشبورد پیکاپ موسو خان کاملا کلاسیک و سنتی است که در کنسول میانی تنظیمات تمامی سیستم‌ها به وسیله کلیدهای فیزیکی صورت می‌پذیرد. البته که این موضوع برای بسیاری از طرفداران خودروهای آفرودی مورد پسند می‌باشد. اما نکته‌ای که در این میان بسیار جلب توجه می‌کند، اهرم ترمز دستی که به شیوه سنتی و خودروهای دهه قبل در کنار کنسول میانی جای گرفته است. هرچند باید منتظر ماند و دید که نسخه‌های نهایی این محصول با چه تریم و امکاناتی به بازار ایران راه پیدا می‌کند.

سانگ یانگ موسو خان

با توجه به ابعاد بزرگ بدنه و فاصله بین دو محور 3100 میلی‌متری پیکات موسو خان، فضای داخل کابین بزرگ و جادار ارزیابی می‌شود که با توجه به نوع کاربری و همچنین قابلیت‌های حرکتی که این خودرو دارد، غیر از این هم انتظار نمی‌رود. با این حال فضای کافی برای سرنشینان جلو و عقب در نظر گرفته شده و با وجود صندلی‌های راحت و ارگونومیکی که دارد، می‌توان انتظار داشت که لذت رانندگی و سواری با این خودرو بیش از نمونه‌های چینی حاضر در بازار خواهد بود. همچنین در نسخه‌های بالاتر تریم داخلی خودرو از جنس چرم با کیفیت بوده که حس لوکس‌تری را به سرنشنیان القا می‌کند. این در حالی است که نسخه استاندارد دارای صندلی‌های پارچه‌ای است.

طراحی سانگ یانگ موسو خان

نام موسو در زبان کره‌ای به معنای کرگدن بوده و طراحان سانگ‌یانگ سعی کرده‌اند در طراحی ظاهری موسو از صلابت و ظاهر خشن کرگدن الهام گرفته شده است. پیکاپ موسو خان در نمای جلو ظاهری شبیه به سانگ‌یانگ رکستون G4 دارد که تنها در برخی جزئیات نسبت به آن تغییر پیدا کرده است. چراغ‌های اصلی دقیقا مشابه با رکستون در طرفین جلوپنچره بزرگ و مشبک قرار گرفته‌اند. در کنار آن، مه‌شکن‌های عمودی ال‌ای‌دی شیک قرار دارند که حسی از مدرنیته را به نمای عضلانی می‌بخشند. فلسفه طراحی «Go Tough» در هر خط مشهود است، از قوس‌های چرخ‌ها گرفته تا خطوط کاراکتر که به‌طور یکپارچه از چراغ‌های جلو تا چراغ‌های عقب جریان دارند. این در حالی است که در مدل‌های ارزان‌تر، این قطعه کوچک‌تر است تا ضمن کاهش قیمت، گذر از شیب‌های تند را نیز تسهیل نماید. در نسخه‌های لوکس، تزئینات براق کروم چشم‌گیر است، در حالی که مدل پایه از سپر پلاستیکی و تزئینات ساده بهره می‌برد.

سانگ یانگ موسو خان

در نمای جانبی شاهد پروفیل‌های بدنه ساده و به دور از هرگونه خط و خطوط تند و تیز هستیم. همچنین دور قوس گلگیگرها نیز دارای پوشش پلاستیکی است که تا قسمت زیرین رکاب‌های جانبی امتداد یافته است. نکته قابل تاملی که در این نما به وضوح خودنمایی می‌کند، ابعاد کوچک شیشه‌های جانبی است که با توجه به جثه بزرگ موسو خان می‌تواند تاثیر نه چندان خوشایندی در تجربه سواری سرنشینان داشته باشد. در نمای عقب هم می‌توان رگه‌هایی از رکستون G4 را مشاهده کرد. با این تفاوت که در نسخه موردنظر سپر پلاستیکی تاحدودی ظاهر این پیکاپ کره‌ای را اقتصادی کرده است. چراغ‌ها با الگوی مثلثی به صورت عمودی در طرفین قرار گرفته و روی در محفظه بار خطوط برجسته، ظاهری عضلانی را پدید آورده‌اند. موسو خان ابعادی مشابه با تویوتا هایلوکس دارد. بدین ترتیب ابعاد سانگ‌یانگ موسو خان شامل طول 5095، عرض 1950 و ارتفاع 1840 میلی‌متر، همراه با فاصله محوری 3100 میلی‌متر است.

مشخصات سانگ یانگ موسو خان

پیکاپ سانگ‌یانگ موسو خان برای آن‌که بتواند به لحاظ فنی و عملکردی با گزینه‌های فعلی بازار رقابت کند، در بخش پیشرانه و مشخصات فنی، از یک پیشرانه چهار سیلندر 16 سوپاپ مجهز به سیستم پرخوران توربوشارژر به همراه اینترکولر با حجم 2 لیتر توربوشارژ بهره می‌گیرد که قادر است نیرویی معادل 222 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه و حداکثر گشتاور 350 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه را تولید کند. این نیرو توسط جعبه‌دنده 6 سرعته اتوماتیک در نسخه‌های دو دیفرانسیل به هر چهار چرخ خودرو انتقال می‌یابد همچنین این خودرو به قفل دیفرانسیل نیز مجهز است. طبق اطلاعات منتشر شده این خودرو توسط کمپانی سازنده، این پیکاپ 2190 کیلوگرمی برای رسیدن به سرعت 100 کیلومتر بر ساعت از حالت سکون، به زمانی حدود 12 ثانیه نیاز دارد. همچنین سیکل ترکیبی مصرف سوخت آن 11.6 لیتر برای هر 100 کیلومتر پیمایش اعلام شده است. همچنین ظرفیت باک سوخت این خودرو 75 لیتر است. اما در خصوص ظرفیت فضای بار این پیکاپ کره‌ای نیز باید گفت که پیکاپ موسو خان باید گفت که این پیکاپ با اتاق بار با ظرفیت ۱۲۶۲ لیتر به مشتریان عرضه می شود. پیکاپ موسو خان همچنین قادر است تا سقف ۳ تُن وزن را یدک کند که وجود سیستم کنترل نوسان تریلر، این امر را آسوده‌تر خواهد کرد.

مشخصات فنی سانگ یانگ موسو خان

نام خودرو
سانگ یانگ موسو خان
کشور سازنده
پرچم کشورکره جنوبی
سال (طراحی)
2024
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
2000 سی سی
تنفس موتور
توربوشارژ
انتقال نیرو
دو دیفرانسیل
حداکثر قدرت
222 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
350 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه
جعبه دنده
6 سرعته اتوماتیک
شتاب 0 تا 100
-
حداکثر سرعت
195 کیلومتر در ساعت
وزن
2190 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
5405 طول - 1950 عرض - 1855 ارتفاع
فاصله بین دو محور
3210 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین سانگ یانگ موسو خان

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 11.6 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 75 لیتر
  • -
  • -

امکانات و تجهیزات سانگ یانگ موسو خان

همان‌طور که پیش‌تر گفته شد، پیکاپ موسو خان به نسبت رقبای چینی خود از طراحی قدیمی‌تری برخوردار است. این در حالی است که نسخه‌های استاندارد نیز به لحاظ امکانات رفاهی حرف چندانی برای گفتن نخواهند داشت. اما نمونه‌های فول ان به مراتب از امکانات رفاهی و ایمنی بالاتری برخودار هستند که در ادامه به بخشی از مهم‌ترین تجهیزات و آپشن‌های این خودرو نگاهی خواهیم داشت.

سانگ یانگ موسو خان

از جمله امکانات رفاهی و ایمنی پیکاپ موسو خان می‌توان به مواردی از قبیل مانیتور لمسی همراه با دوربین ۳۶۰ درجه، سانروف، سنسورهای نور و باران، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، تریم چرمی صندلی‌ها، نورپردازی داخل کابین، دوربین 360 درجه با حالت نمایش 3D، تنظیم برقی صندلی‌های ردیف اول همراه با گرمکن، سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)، سامانه کنترل پایداری (ESC)، سیستم هشدار و پیش بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA)، هشدار خروج از خط (LDW)، نقطه کور (BSD)، هشدار تصادف از جلو (FCW)، سیستم کمکی ماندن در بین خطوط (LKA)، سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، چراغ‌های روز، باز و بسته شدن آینه‌‎های جانبی به صورت برقی همراه با گرمکن، فرمان D-TYPE، کلاستر دیجیتالی، سیستم تهویه مطبوع الکتریکی و … اشاره کرد.

امکانات سانگ یانگ موسو خان

کیسه هوا
کیسه هوا برای سرنشینان جلو، جانبی جلو، پرده‌ای از جلو تا عقب
سیستم صوتی
نمایشگر 12.3 اینچی لمسی به همراه 6 اسپیکر، بلوتوث، Apple CarPlay و Android Auto
ترمز و پایداری
ESP - ABS - TSC - HDC - HSA
دیگر امکانات
قفل دیفرانسیل، ترمز اضطراری خودکار، هشدار خروج از خط، هشدار برخورد از تغییر خط، نور بالا اتوماتیک، هشدار تشخیص خودرو جلویی، هشدار خواب آلودگی راننده، هشدار تشخیص نقطه کور، کروز کنترل تطبیقی، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، سنسور پارک جلو و عقب، سانروف برقی، پوشش چرمی صندلی ها و فرمان، تنظیم برقی صندلی راننده در 8 جهت، تنظیم برقی سرنشین جلو در 6 جهت، سنسور باران، گرمکن صندلی های جلو و عقب، سردکن صندلی های جلو، گرمکن آینه ها، سیستم TPMS

رقبای سانگ یانگ موسو خان در بازار

شاید یکی از جذاب‌ترین بخش‌ها در معرفی و بررسی پیکاپ موسو خان، بررسی رقبا و مقایسه آن‌ها باشد. چرا که در حال حاضر بازار پیکاپ‌های دو دیفرانسیل کشور در قبضه چینی‌ها بوده و تنها نمونه‌های صفر کیلومتر حاضر در بازار محصول خودروسازان چینی می‌شود. این در حالی است که سال‌های گذشته تویوتا هایلوکس به عنوان پرچمدار این سگمنت در بازار ایران یکه‌تازی می‌کرد. اما با آمدن پیکاپ سانگ یانگ موسو خان توسط شرکت الیا موتور، معادلات بازار کمی برهم خواهد خورد، چرا که این پیکاپ به عنوان تنها گزینه غیر چینی بازار می‌تواند نظر علاقه‌مندان را به خود جلب کند.

سانگ یانگ موسو خان

از مهم‌ترین رقبای پیکات موسو خان می‌توان به کی‌ام‌سی T9، بهمن G9، کلوت اتوماتیک، آمیکو آسنا اتوماتیک و فوتون تونلند G7 اشاره کرد. در میان خودروهای نامبرده که به عنوان رقبای سانگ یانگ موسو خان شناخته می‌شود، کی ام سی T9 جدیدترین محصولی است که به تازگی به بازار معرفی شده و تا چندی دیگر راهی خیابان‌های کشور می‌شود. همچنین بهمن G9 نیز محصولی است که مدت زیادی از عرضه‌اش نمی‌گذرد. با این حال باید منتظر ماند و دید که با عرضه پکاپ موسو خان رقابت میان پیکاپ‌های دو دیفرانسیل به چه صورت خواهد شد.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

تمایز سانگ یانگ موسو خان نسبت به رقبا

از مهم‌ترین ویژگی‌ها و وجه تمایز پیکاپ موسو خان با سایر رقبای خود می‌توان به اصالت برند و کره‌ای بودن ان اشاره کرد. چرا که سال‌هاست محصولات مختلف سانگ‌ یانگ به بازار ایران عرضه شده و مشتریان ایرانی به خوبی با این برند کره جنوبی آشنایی دارند. هرچند که در سال‌های ابتدایی ورود سانگ یانگ به بازار ایران، بسیاری آن را یک برند چینی تازه وارد می‌نامیدند. اما رفته رفته با تنوع بخشی در سبد محصولات سانگ یانگ، خریداران و علاقه‌مندان با این برند آشنا شده و به کیفیت و دوام آن پی بردند. اما از طرف دیگر باید به طراحی نه چندان جذاب آن هم اشاره داشت که نسبت به رقبای چینی خود به مراتب قدیمی‌تر به نظر می‌رسد. اما از آنجایی که احتمال می‌رود نسخه‌های فول آپشن و به روزرسانی شده پیکاپ موسو خان توسط شرکت ایلیا موتور به بازار ایران راه پیدا کند، دیگر نمی‌توان در خصوص طراحی قدیمی و کسل کننده آن خصوصا در فضای داخل کابین صحبت کرد. زیرا در نسخه به روزرسانی شده دیگر خبری از طراحی قدیمی داشبورد و تریم داخلی نیست و المان‌های مدرن نظیر نمایشگر مرکزی تمام لمسی جایگزین آن‌ها شده‌اند.

سانگ یانگ موسو خان

یکی دیگر از تفاوت‌هایی که پیکاپ موسو خان در مقایسه با رقبای خود دارد، تعداد کمتر نمایندگی‌های مجاز شرکت عرضه کننده در سراسر کشور است. این در حالی است که شرکت‌هایی نظیر کرمان موتور، مکث موتور، بهمن موتور، ایران خودرو و ... شبکه نمایندگان به مراتب گستنرده‌‌تری در سراسر کشور دارند. از طرفی خدمات پس از فروش و تامین قطعات یدکی مورد نیزا برای پیکاپ موسو خان در حال حاضر وضعیت مشخصی ندارد و باید تا زمان عرضه رسمی این محصول به بازار منتظر ماند.

شرایط استفاده از سانگ یانگ موسو خان

از آن‌جایی که چند سالی است بازار پیکاپ‌های دو دیفرانسیل در ایران بسیار داغ شده و طرفداران زیادی پیدا کرده است، انتظار می‌رود استقابل از پیکاپ موسو خان نیز قابل توجه باشد. چرا که غالبا خریداران این دسته از خودروها به منظور طبیعت‌گردی و آفرود به سراغ آن‌ها می‌روند. به همین خاطر ممکن است طی سفرهای آفرودی فشار مضاعفی به خودرو وارد شود که همین امر مستلزم شرایط نگهداری ویژه‌ای خواهد بود. از طرفی از آنجایی که پیشرانه درنظر گرفته شده برای پیکاپ موسو خان از نوع توربوشارژر است، از حساسیت بالاتری نسبت به پیشرانه‌های تنفس طبیعی یا اتمسفریک برخوردار است. لذا علاوه‌بر کیفیت و نوع سوخت، بررسی و نگهداری دقیق از جمله انجام به موقع سرویس‌های ادواری و استفاده از قطعات اورجینال از اهمیت بالایی برخوردار خواهد بود. همچنین به منظور استفاده‌های آفرودی و رانندگی در مسیرهای خارج از جاده، بهتر است از تجهیزات تخصصی این بخش استفاده شود که میزان استهلاک خودرو را کاهش دهد. در این صورت می‌توان ضمن بهره‌وری حداکثری از توان و قابلیت‌های پیکاپ موسو خان، عمر مفید خودرو و قطعات مصرفی و پرکاربرد را افزایش داد. اما باید به این مورد توجه داشت که استفاده از تجهیزات غیراستاندارد و نامعتبر، می‌تواند ضمن آسیب رساندن به بخش‌های فنی خودرو، ایمنی و سلامتی سرنشینان را نیز به خطر بیاندازد. به همین خاطر باید دارندگان این خودرو به این نکات نیز توجه داشته باشند.

تغییرات سانگ یانگ موسو خان نسبت به مدل قبلی

پیکاپ موسو خان یک محصول نسبتا جدید از گروه کی جی موبیلیتی کره جنوبی است که با ظاهر فعلی از سال 2018 تاکنون با کد اتاق Q200 تولید و عرضه می‌شود. این محصول در واقع همان نسخه پیکاپ نسل دوم شاسی‌بلند رکستون است که بر اساس ساختار فنی آن توسعه یافته است. این خودرو در بخش طراحی تغییراتی نیز تجربه کرده که باتوجه به نوع کاربری آن دور از انتظار هم نبوده است. اما به طور کلی پایه و اساس طراحی ظاهری آن بر اساس نسل دوم سانگ یانگ رکستون G4 است که بیشترین شباهت ان در نمای جلو است. جایی که چراغ‌ها و جلوپنجره به تبعیت از چهره رکستون G4، با همان ظاهر جذاب و گیرا به نمایش در آمده است.

سانگ یانگ موسو خان

اما نسخه‌های استاندارد این پیکاپ چه در بخش نمای ظاهری و چه در فضای داخل کابین، تفاوت‌هایی با نمونه‌های فول آپشن دارد. به طور مثال طراحی داشبورد و فضای داخل کابین همگام با ترند روز نبوده و شباهت زیادی به خودروهای دهه قبل میلادی دارد. با این وجود به لحاظ کیفیت متریال نسبت به محصولات گذشته سانگ یانگ بهبود یافته و به مراتب از کیفیت بالاتری برخوردار شده است. شایان ذکر است در سال 2002 تا 2006 میلادی نخستین نسکاپ موسو با کد p100 به بازار عرضه شد که به دلیل ظاهر نامتعارف و نه چندان زیبایی که داشت، چندان مورد استقبال قرار نرگفت. اما اکنون پیکاپ موسو خان با پیروی از الگوهای طراحی مدرن، توانسته نظر طیف وسیع‌تری از مخاطبان را به خود جلب کند.

سوالات متداول

سانگ یانگ موسو خان چه موتوری دارد؟

پیکاپ موسو خان از یک پیشرانه چهار سیلندر 16 سوپاپ مجهز به سیستم پرخوران توربوشارژر به همراه اینترکولر با حجم 2 لیتر توربوشارژ بهره می‌گیرد که قادر است نیرویی معادل 222 اسب بخار و حداکثر گشتاور 350 نیوتن متر تولید کند.

پیکاپ موسو خان چه امکاناتی دارد؟

از جمله امکانات رفاهی و ایمنی پیکاپ موسو خان می‌توان به مانیتور لمسی همراه با دوربین ۳۶۰ درجه، سانروف، سنسورهای نور و باران، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه‌ای، سامانه کنترل پایداری (ESC)، سیستم هشدار و پیش بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA)، هشدار خروج از خط (LDW)، نقطه کور (BSD)، هشدار تصادف از جلو (FCW)، سیستم کمکی ماندن در بین خطوط (LKA)، سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، و … اشاره کرد.

تفاوت سانگ یانگ موسو خان نسبت به مدل قبلی چیست؟

پیکاپ موسو خان یک محصول نسبتا جدید از گروه کی جی موبیلیتی کره جنوبی است که با ظاهر فعلی از سال 2018 تاکنون با کد اتاق Q200 تولید و عرضه می‌شود. این محصول در واقع همان نسخه پیکاپ نسل دوم شاسی‌بلند رکستون است که بر اساس ساختار فنی آن توسعه یافته است.

سانگ یانگ موسو خان را چه شرکتی در ایران عرضه می کند؟

شرکت ایلیا موتور قصد دارد سانگ یانگ موسو خان را به بازار ایران عرضه کند.

نظرات کاربران

0 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد