موضوعات داغ

ماشین رکستون امپرور

(4.1/5) 42 رای

با وجود وضعیت مالی نه‌چندان مناسب سانگ یانگ طی سال‌های اخیر، این خودروساز قدیمی کره‌ای همچنان در تلاش است تا نسل جدید محصولات جدید خود را وارد بازار کند. یکی از این خودروها، سانگ یانگ رکستون است که جزو معدود شاسی‌بلندهای واقعی بازار محسوب می‌شود و نسخه‌های اندکی از آن نیز وارد بازار ایران شده‌اند. سانگ یانگ به تازگی نسخه‌های فیس‌لیفت 2021 این خودرو را وارد بازار کرده و گویا برخی نمونه‌های آن نیز در راه بازار ایران هستند. در شرایطی که از مشاهده تویوتا لندکروزر سری 300 در ایران محروم مانده‌ایم، طبیعی است که مواجهه با یک شاسی‌بلند تمام عیار کره‌ای می‌تواند برای ایرانیان جالب و جذاب باشد. با خودروبانک همراه باشید تا نگاهی به این محصول جدید کره‌ای برای بازار ایران داشته باشیم.

185 km/h
حداکثر سرعت
10.4 liter/100km
مصرف سوخت
1998 cc
حجم موتور

مشخصات رکستون امپرور

کلاس بدنه
شاسی بلند
انتقال نیرو
دو دیفرانسیل
نوع جعبه دنده
6 سرعته خودکار
حداکثر توان
222 اسب بخار
تنفس موتور
توربوشارژ
تعداد سیلندر
4 سیلندر

فیلم بررسی رکستون امپرور

مزایا و معایب رکستون امپرور

مزایا

طراحی بروز، آپشن های متنوع و زیاد، قدرت موتور خوب

معایب

شرایط نگهداری سیستم توربوشارژ

بررسی رکستون امپرور

سال‌ها پیش و هنگامی که هنوز بازار خودرو از انبوه کراس‌اوورهای کوچک و ضعیف انباشته نشده بود، خودروسازان معروف جهان سگمنت اتومبیل‌های شاسی‌بلند را به بازار معرفی کردند. مرسدس کلاس M یکی از خودروهای شاسی‌بلند معروف بازار در آن روزها بود که امروزه اثری از آن مشاهده نمی‌شود. با این حال ورود مرسدس کلاس M به بازار آن‌قدر تاثیرگذار بود که خودروسازان کره‌ای را به فکر تولید نمونه‌های مشابه با قیمت کمتر بیندازد.
سانگ یانگ که در آن دوران رابطه‌ای دوستانه با مرسدس بنز داشت، تصمیم گرفت تا پلتفرم شاسی‌بلند مرسدس کلاس M را خریداری کند و محصول خود را براساس آن توسعه دهد. محصول تولیدی سانگ یانگ رکستون نام گرفت که نسل اول آن با کد Y200 و در سال 2001 معرفی شد.
نسل اول سانگ یانگ رکستون تا سال 2017 روی خط تولید قرار داشت که با توجه به معیارهای امروزی دنیای خودروسازی، زمانی طولانی به حساب می‌آید. سانگ یانگ در سال 2006 این خودرو را مورد فیس لیفت قرار داد تا بلکه بتواند چهره‌ای عامه‌پسند برای این خودرو مهیا کند. تلاشی که به نظر نمی‌رسد در بازاریابی بهتر این محصول چندان مفید بوده باشد. دومین فیس‌لیفت این خودرو در سال 2012 انجام شد و این‌بار چهره نه چندان آشنای رکستون شبیه به شاسی‌بلندهای مرسوم بازار شد. اقدامی مثبت که دیرهنگام انجام شد و نتوانست در فاصله سال‌های 2012 تا 2017 موقعیت این خودرو را در بازار بهبود بخشد، چرا که سانگ یانگ رکستون اکنون بیش از حد کهنه شده بود.

سانگ یانگ رکستون امپرور

نسل نخست سانگ یانگ رکستون تحت لیسانس مرسدس بنز به تولید می‌رسید و برخی نسخه‌های آن نیز وارد بازار کشورمان شدند که به دلیل طراحی عجیب و غریب خود چندان مورد استقبال قرار نگرفتند. نسل دوم سانگ یانگ رکستون با کد Y400 در سال 2017 رونمایی شد و مدت کوتاهی پس از معرفی، زمزمه‌های ورود آن به بازار ایران نیز شنیده شد. عرضه نسل دوم رکستون یا همان رکستون G4 با افزایش مشکلات مالی سانگ یانگ همراه شد که در نتیجه آن عرضه این خودرو بسیار محدودتر از نسل اول صورت گرفت. اکنون و پس از گذشت چهار سال از عرضه نسل دوم این شاسی‌بلند کره‌ای، نسخه‌های فیس‌لیفت آن وارد بازار ایران شده‌اند، فیس‌لیفتی که بی شباهت به برادر همسان این خودرو یعنی ماهیندرا آلتوراس G4 نیست.

داخل رکستون امپرور

امروزه استفاده از پنل‌های دیجیتالی به جای صفحه کیلومترشمار سنتی، اقدامی رایج بین خودروسازان مطرح محسوب می‌شود اما سانگ یانگ علاقه‌ای به این المان مدرن نشان نداده است و با وجود استفاده از صفحه نمایش 12.3 اینچی، همچنان فاصله قابل توجهی با مدل‌های معمول بازار دارد. در کل می‌توان گفت که کابین رکستون فیس‌لیفت تفاوت چندانی را نسبت به نسخه قبلی تجربه نکرده و به جز تغییر رنگ، مورد مشهود دیگری را نمی‌توان ذکر کرد.
بهره‌مندی از فضای بزرگ و جادار همچنان بزرگترین نقطه قوت رکستون است که سبب می‌شود تا رانندگی‌های طولانی‌مدت با این خودرو خسته‌کننده نباشد. نمایشگر سیستم سرگرمی در قسمت میانی خودرو قرار گرفته و همچنان تنظیمات آن با چند دکمه فیزیکی انجام می‌شود. پایین‌تر از آن نیز تنظیمات مربوط به سیستم تهویه قرار دارد.

داخل رکستون امپرور

رکستون فیس‌لیفت یک خودرو هفت‌نفره است و سه ردیف صندلی دارد. به نظر می‌رسد فضای پا و سر سرنشینان ردیف سوم رکستون برخلاف کیا سورنتو و هیوندای سانتافه برای افراد متوسط قامت کافی و رضایت‌بخش باشد، هرچند سرنشینان ردیف سوم قادر به مشاهده فضای بیرون نیستند. صندلی‌های ردیف دوم و سوم قابلیت جمع شدن دارند و راننده می‌تواند نوع انتقال قدرت خودرو را با استفاده از یک اهرم چرخشی تنظیم کند. همچنین نسخه‌های مونتاژ شده در ایران به فرمان دی کات مجهز هستند که نسبت به فرمان عادی از زیبایی بیشتری برخوردار است.

طراحی رکستون امپرور

سانگ یانگ در طی دهه گذشته با روندی آرام به سمت خلق خودروهایی زیبا گام برداشته است. برخی از محصولات این شرکت همچون تیوولی به کلی با مدل‌های قدیمی سانگ یانگ متفاوت هستند و نشان از تغییر دیدگاه طراحان این برند کره‌ای دارند. فیس‌لیفت رکستون G4 نیز سبب شده تا ظاهر این خودرو زیباتر از گذشته شود، هرچند همچنان طراحی این خودرو را می‌توان آسیایی دانست.

طراحی رکستون امپرور

همانند اکثر فیس‌لیفت‌ها، بخش عمده تغییرات سهم نمای جلو شده است، جایی که جلوپنجره چند ضلعی مشبک بزرگ با تزیینات کرومی جایگزین جلوپنجره کوچک قبلی شده است. ظاهر رکستون اکنون بسیار شبیه به خودروهای لوکس ژاپنی شده است، به گونه‌ای که ممکن است برخی مشتریان آن را با محصولات آکورا (برند لوکس هوندا) اشتباه بگیرند. سهم نمای جانبی و عقبی از فیس‌لیفت چندان زیاد نبوده است و تنها برخی اصلاحات ظاهری در این قسمت‌ها مشاهده می‌شوند. نکته منفی فیس‌لیفت سانگ یانگ رکستون عدم تغییر سایز رینگ‌های این خودرو است و همچنان رینگ های 20 اینچی وزن این خودرو را به دوش می‌کشند.

مشخصات رکستون امپرور

زیر کاپوت سانگ یانگ رکستون فیس‌لیفت، همان پیشرانه قبلی قرار دارد که دو لیتر حجم داشته و مجهز به توربوشارژر است. حداکثر قدرت تولیدی توسط این پیشرانه 222 اسب‌بخار و حداکثر گشتاور آن نیز 350 نیوتن‌متر است و برای انتقال قدرت نیز از جعبه دنده شش سرعته سه حالته استفاده شده است. شتاب صفر تا صد رسمی 11.5 ثانیه، حداکثر سرعت 185 کیلومتر بر ساعت و مصرف سوخت ترکیبی 10.4 لیتر در صد کیلومتر از دیگر مشخصات فنی رکستون است. علاوه برآن این خودرو با استاندارد آلایندگی یورو 5 پلاس وارد بازار ایران شده است.

مشخصات فنی رکستون امپرور

نام خودرو
رکستون امپرور
کشور سازنده
پرچم کشورکره جنوبی
سال (طراحی)
2020
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
1998 سی سی
تنفس موتور
توربوشارژ
انتقال نیرو
دو دیفرانسیل
حداکثر قدرت
222 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
350 نیوتن متر در 1500 دور در دقیقه
جعبه دنده
6 سرعته خودکار
شتاب 0 تا 100
9.9 ثانیه
حداکثر سرعت
185 کیلومتر در ساعت
وزن
2110 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4850 طول - 1960 عرض - 1825 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2865 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین رکستون امپرور

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • 13.9 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 8.4 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 10.4 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 70 لیتر
  • یورو 6
  • 242 گرم در هر کیلومتر

امکانات و تجهیزات رکستون امپرور

صندلی‌های جلو رکستون از تنظیمات برقی پشتیبانی می‌کنند و قابلیت تنظیم گودی کمر و ارتفاع در آن‌ها تعبیه شده است. صفحه نمایش نه اینچی سیستم سرگرمی، سنسورهای پارک، رادار جلو، رادار بین خطوط و رادار نقطه کور، روکش چرم مصنوعی صندلی‌ها، پنل 12.3 اینچی دیجیتالی برای مجموعه نشانگرها، اندروید اتو و اپل کارپلی، بلوتوث و نه کیسه هوا، چراغ‌های جلو و مه شکن LED، سیستم کمکی LCA، سیستم تنظیم فاصله از جلو، هشدار خواب آلودگی راننده، زاپاس فول‌سایز و سیستم نور بالا اتوماتیک از دیگر تجهیزات سانگ یانگ رکستون فیس‌لیفت هستند. این خودرو در تیپ امپرور وارد بازار ایران شده است.

امکانات رکستون امپرور

کیسه هوا
ایربگ های روبرو راننده و سرنشین جلو، ایربگ های جانبی و پرده ای سرنشین جلو و عقب، کیسه هوای زانویی
سیستم صوتی
مانیتور 8 اینچی لمسی، سیستم صوتی مجهز به 6 اسپیکر و دکمه های کنترل روی فرمان، ورودی USB جلو و عقب و AUX جلو، قابلیت اتصال تلفن همراه از طریق سیستم بلوتوث، پورت 12 ولت جلو و عقب، مبدل برق شهری 220 ولت عقب
ترمز و پایداری
رادار جلو جهت پیشگیری از تصادف و سیستم ترمزگیری اتوماتیک AEB - ترمز دستی برقی EBP به همراه سیستم نگهدارنده اتوماتیک - سیستم ترمز ضدقفل ABS چهار کاناله به همراه سیستم الکترونیکی تقسیم نیروی ترمز EBD - سیستم کنترل پایداری ESP همراه با سیستم کنترل هرزگردی چرخ ها TSC - سیستم فعال ضد واژگونی خودرو ARP - سیستم کمکی پایین آمدن از سراشیبی HDC - سیستم کمکی شروع به حرکت در سربالایی HAS - چراغ های فلاشر هشدار دهنده اتوماتیک در ترمزگیری های شدید و ناگهانی ESS
دیگر امکانات
شیفتر تعویض از روی دسته دنده و فرمان - فرمان برقی حساس به سرعت - گرمکن فرمان به همراه کاور تمام چرم - تنظیمات تلسکوپی به همراه قفل برقی فرمان - دوربین 360 درجه با نمای سه بعدی - کروز کنترل هوشمند - درب صندوق عقب هوشمند اتوماتیک – سیستم هوشمند ورود به خودرو به همراه دکمه استارتر موتور - پشت آمپر سوپر ویژن و کامپیوتر سفری مجهز به مانیتور 7 اینچی TFT - نمای دوربین عقب مجهز به خط کشی مجازی 3 گانه AVM – سنسور تشخیص مانع برای تمامی شیشه ها – سنسور باران و سنسور روشنایی چراغ های جلو – آینه وسط الکتروکرومیک ECMI – سنسور پارک عقب (4 سنسور) و جلو (4 سنسور) مجهز به هشدار 2 مرحله ای – 2 عدد سوئیچ هوشمند مجهز به قفل اتوماتیک درب ها و کنترل شیشه ها – سیستم یخ زدا برف پاکن جلو و عقب به همراه گرمکن شیشه عقب – تنظیمات ارتفاع نور چراغ های جلو – شیشه جلو مجهز به فیلتر صدا و نور مضر خورشید – پنجره های جلو فتوکرومیک و پنجره های عقب دودی – دسته راهنما 2 حالته با قابلیت One Touch - تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه Dual – Zone Control - تهویه مطبوع ردیف دوم به همراه دریچه تهویه ردیف سوم - سیستم اتوماتیک ضد بخار شیشه ها - سیستم کنترل کیفیت هوای داخل - نمایشگر سیستم تهویه کنسول جلو - سیستم هشدار دهنده تغییر مسیر LCA - سیستم هوشمند نوربالا HBA - نشان دهنده میزان فشار باد لاستیک TPMS - رادار هشدار عبور ترافیک عقب RCTA - سیستم هشدار دهنده و پیشگیری از برخورد با عابر پیاده FCW - رادار بین خطوط LDW - رادار نقطه کور BSD - سازه تمام استیل دارای بیش از 81 درصد فولاد با چگالی و مقاومت کششی بالا و سبک، دستاورد شرکت POSCO کره جنوبی - شاسی نردبانی مستقل از بدنه آفرود از جنس فولاد فوق صلب چهار لایه برای استحکام بیشتر و جلوگیری از انتقال ضربات و لرزش ها، دارای بخش مجزای جذب ضربه تصادف از جلو Crash Zone Box - دارای 7 صندلی در سه ردیف - صندلی های راننده برقی قابل تنظیم در 8 حالت مختلف - صندلی سرنشین جلو برقی قابل تنظیم در 6 حالت مختلف - حافظه تنظیمات صندلی راننده و آینه های جانبی جهت استفاده 3 نفر - سیستم ورودی هوشمند صندلی راننده Easy Access - سیستم گرمکن صندلی های ردیف جلو 3 حالته و دریف عقب 2 حالته - سیستم سردکن 3 حالته صندلی های ردیف جلو- صندلی های دارای چرم طبیعی پرداخت شده NAPPA

رقبای رکستون امپرور در بازار

طی سال‌های اخیر و در پی بسته شدن یک شبه واردات خودرو، واردات سانگ یانگ دچار حواشی بسیاری شد و روند تحویل خودروها به شدت دچار مشکل شد. حال پس از گذشت بیش از 3 سال، به نظر می‌رسد که دوباره تحویل خودروهای معوق شروع شده و نه تنها سانگ یانگ رکستون امپرور وارد بازار شده که به واقع تنها خودروی واقعی 2021 بازار است، بلکه به زودی سانگ یانگ تیوولی‌های جدید نیز با چهره فیس‌لیفت و تغییرات فنی و رفاهی روانه بازار خواهند شد.
سانگ یانگ رکستون امپرور با قیمتی بیش از 3.5 میلیارد تومان یکی از گران‌ترین خودروهایی است که این روزها در بازار به صورت صفر کیلومتر وجود دارد و باید دید که این خودرو تا چه حدی می‌تواند در بین رقبای سرسخت و قدیمی همچون ولوو XC90 و یا تویوتا لندکروزر خودی نشان دهد.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

سوالات متداول

موتور رکستون امپرور چیست؟

سانگ یانگ رکستون امپرور از نظر فنی هیچ تفاوتی با مدل های G4 ندارد و تنها از نظر ظاهری و آپشن متفاوت است لذا به همان موتور 2 لیتری توربوشارژ 222 اسب بخاری مجهز است

رکستون امپرور چه تفاوتی با رکستون G4 دارد؟

این دو خودرو از نظر فنی کاملاً مشابه هستند، اما رکستون امپرور از نظر ظاهری کمی فیس لیفت شده و چهره بروزترین دارد و همچنین چند آپشن جدید نسبت به مدل G4 دارد مثل جلوآمپرهای تمام دیجیتالی، فرمان دی-کات و یا رادار جلو

نظرات کاربران

7 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1400/6/30
این‌ جلوپنجره از کجا اومده که چینیا همه شون دارن روش اسکی میرن؟
1401/2/19
چینی؟؟؟ امپراتور منه این لامصب
1400/6/30
ببخشيد من متوجه نشدم دقيقا چجورى سانگ يانگ وارد كشور ميشه؟؟
1400/7/25
موتورش که زیره 2400 سی سی هست پس مشکلی نداره
توسط رامک خودرو میاد
1400/8/9
مونتاژ میشه دوست عزیز
1401/5/17
پس تیگو 7 پرو و 8 رو از این کپی کردن. خاک بر سر چین
1401/5/22
امپراتور کره