موضوعات داغ

راساموتور اسپانسر مسابقات تنیس ساحلی در کیش

عکس نویسنده
گروه خودرو
نویسنده
عکس مطلب اول

راسا موتور، واردکننده خودروهای سوزوکی در ایران، به عنوان اسپانسر مسابقات لیگ تنیس ساحلی جزیره کیش 1403 حضور یافت. این مسابقات از 19 تا 25 بهمن ماه 1403 در زمین‌های مجموعه مارینا کیش با شرکت 20 تیم در بخش آقایان برگزار شد.

در حاشیه این رویداد ورزشی، راسا موتور دو مدل جدید از خودروهای سوزوکی جیمنی را به نمایش گذاشت. سوزوکی جیمنی 3 درب، که اخیراً وارد ایران شده، و سوزوکی جیمنی 5 درب، هر دو در این نمایشگاه حضور داشتند.

سوزوکی جیمنی 3 درب

مشخصات خودروها

جیمنی در 2 نسخه 3 درب و 5 درب به بازار ایران راه یافته است. سوزوکی جیمنی 3 درب در ژاپن تولید می‌شود و به‌زودی در بازار ایران عرضه خواهد شد. طراحی آن ترکیبی از سبک‌های مدرن و کلاسیک است، با بدنه‌ای جعبه‌ای و زوایای قائم که ظاهری قوی و مستحکم به آن می‌بخشد. این خودرو نیز برای اولین بار در کیش به نمایش درآمده است.

هر دو مدل مجهز به موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی هستند که 101 اسب بخار قدرت و 130 نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. این خودروها با تکنولوژی ALLGRIP PRO و سیستم انتقال نیرو به چهار چرخ، عملکرد مناسبی در مسیرهای آفرود دارند.

این اقدام راسا موتور در معرفی محصولات جدید سوزوکی در کنار حمایت از رویدادهای ورزشی، نشان‌دهنده استراتژی بازاریابی این شرکت برای افزایش حضور در بازار خودروی ایران است.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد