بازار کشندهها در ایران طی چند دهه گذشته در انحصار کشندههای بیدماغ بوده است. این نوع از کشندهها مطلوب رانندگان اروپایی هستند و با توجه به نزدیکی تولیدکنندگان ایرانی و اروپایی در دهه 70 و 80 خورشیدی، طیف گستردهای از کشندههای بیدماغ ولوو، اسکانیا، رنو و مرسدس بنز روانه بازار ایران شدند. با این حال فرآیند تولید کشنده در ایران با چرخش به شرق و همکاری با شرکای چینی تغییر یافت. شرکتهای چینی در زمینه تولید انواع کشنده فعالیت میکنند و کشندههای دماغدار را نیز به بازار عرضه میکنند تا بلکه بتوانند نظر مشتریان آمریکایی و استرالیایی را به خود جلب کنند. یکی از این کشندههای دماغدار که به بازار ایران راه یافت، کشنده شاکمان Conventional است که ویرا دیزل تولید و عرضه آن را برعهده دارد.
کشنده شاکمن Conventional در قالب تک محور با آرایش 4*2 توسط ویرا دیزل به تولید میرسد. پیشرانه این کشنده از نوع شش سیلندر خطی است و 12 لیتر حجم دارد. حداکثر قدرت پیشرانه 490 اسببخار و حداکثر گشتاور آن نیز 2300 نیوتنمتر است. گیربکس نیمه اتوماتیک AMT نیز وظیفه انتقال قدرت را در کشنده شاکمان Conventional برعهده دارد که 12 دنده جلو و دو دنده عقب در اختیار راننده قرار میدهد.
یکی از مزایای کشنده شاکمان Conventional در مقایسه با دیگر خودروهای سنگین چینی، بهرهمندی از ریتاردر است. بنابر ادعای شرکت سازنده، کشنده شاکمان Conventional از سیستم ریتادر VOITH و ترمز موتور جاکوبز استفاده میکند که موجب برتری این کشنده در مقایسه با رقبا خواهد شد. کشنده شاکمان Conventional به سیستمهای ایمنی ESC و ASR نیز مجهز است.
از نظر امکانات و تجهیزات، کشنده شاکمان Conventional یک خودرو سنگین کاملا مجهز محسوب میشود. کروز کنترل، سیستم چندرسانهای به همراه نمایشگر 10 اینچی، دوربین 360 درجه، رادار نقطه کور، گرمکن و سردکن صندلیها، آبسردکن فیلتردار، چراغ روشنایی در روز، سانروف، قفل مرکزی ریموت دار، پاور ویندوز، سنسور باران و سیستم هشدار برخورد از جلو برخی از تجهیزات کشنده شاکمن Conventional هستند.