هر ساله رتبهبندی برترین برندهای خودروساز دچار تغییراتی میشود، چون این شرکتها مدلهای جدیدی عرضه میکنند و برخی از مشکلات محصولات قبلی خودشان را برطرف میکنند. در سال ۲۰۲۲ شاهد تغییر مهمی در صدر جدول هستیم و سوبارو جایگاه بهترین برند خودروساز را از مزدا گرفته است.
در میان برندهای برتر، آئودی بیشترین رشد را داشت و نسبت به جایگاه قبلی خودش ۵ پله صعود کرد. آکورا نیز با صعود ۱۱ پلهای عملکرد خیلی خوبی داشت. تسلا به دلیل نارضایتی مشتریان از فرمان جدیدی که روی مدل S و مدل X نصب کرده بود سقوط ۷ پلهای را تجربه کرد. جیپ نیز به دلیل مشکل غیرقابل اطمینان بودن پیکاپ تراک گلادیاتور از نظر مشتریان در بدترین جایگاه قرار گرفت که سال گذشته در اختیار آلفا رومئو بود.
نمرات کلی هر برند با بررسی تستهای جادهای، میزان قابل اطمینان بودن، رضایت مشتریان و ایمنی خودروها محاسبه میشود. برندهایی که در ردههای بالا قرار میگیرند، بهترین عملکرد را در بین تمام محصولات خط تولید خودشان دارند.
این رتبهبندی میتواند راهنمای مفیدی در زمان خرید یک خودرو جدید باشد، اما باید این نکته را هم در نظر گرفت که محصولات مختلف هر برند عملکرد متفاوتی با یکدیگر دارند. خریداران باید مدلهای خاصی را بررسی کنند تا عملکرد و کیفیت آنها را با دقت بیشتری ارزیابی کنند. برندهای حاضر در این رتبهبندی باید حداقل دو مدل جدید عرضه کرده باشند، بنابراین فیات، مازراتی، پولستار و رم در این ردهبندی حضور ندارند.
نحوه رتبهبندی برندها چگونه است؟
امتیاز کلی هر مدل براساس چهار عامل اصلی محاسبه شده است: تستهای جادهای، میزان قابل اطمینان بودن، رضایت مشتریان و ایمنی.
برای امتیاز تستهای جادهای، این خودروها متحمل ۵۰ تست و ارزیابی مختلف شدند. نمره میزان قابل اطمینان بودن بر اساس مشکلاتی که در نظرسنجیها گزارش میشود محاسبه شده است.
برای امتیاز رضایت مشتریان، از آنها نظرسنجی شده است که اگر این موقعیت پیش بیاید دوباره همان خودرو را میخرند یا خیر.
نمره ایمنی شامل ارزیابی هر گونه نتایج تست تصادف در دسترس و امتیاز اضافی برای خودروهایی است که دارای سیستمهای پیشگیری از تصادف هستند.
گزینههای سبز نشان میدهند که چه تعداد از محصولات تستشده برند در میان خودروهای پاک و با حداقل آلودگی قرار میگیرند.
جدول بهترین برند خودروسازی آمریکا