بعضی از خودروها هستند که دهه ها است روی خط تولید ایران خودرو قرار دارند و با وجود گذشت سال ها از سطح تکنولوژی آنها، اما باز هم طرفداران خود را دارند و در وضعیت نبود رقیبی جدی، مشتریان به همین خودروها اعتماد کرده و فروش مناسبی را نیز تجربه می کنند.
یکی از خودروهای پرطرفدار داخلی، پژو پارس است که با تغییراتی اندکی طی سالیان گذشته، ایران خودرو مشغول تولید آن است اما شاید بهتر باشد که اگر در بخش فنی هنوز به این پختگی نرسیده ایم که بتوانیم یک موتور خوب و بروزتر ملی تولید کنیم و یا در بخش های دیگر مثل تعلیق و جعبه دنده، تغییراتی بنیادی را انجام دهیم، لااقل از نظر چهره از تغییراتی تنها در سطح گرافیک چراغ و یا قالپاق فراتر رفته و یک فیس لیفت واقعی را به نمایش بگذاریم.
از این رو خودروبانک اقدام به معرفی یک طرح رندر دیجیتالی از پژو پارس کرده که همچون دیگر محصولات این شرکت که لقب "پلاس" را به دوش می کشند، این خودرو را نیز به نام پژو پارس پلاس معرفی کرده ایم. پژو پارس پلاس اگرچه از نظر فنی به همان موتور TU5 همیشگی محصولات ایران خودرو مجهز است، اما از نظر ظاهری تغییراتی بنیادی داشته که به جرات می توانیم آن را فیس لیفت اساسی روی این خودرو بدانیم.
نمای جلوی این خودرو با حفظ خطوط روی کاپوت، به جلوپنجره و چراغ هایی مجهز شده که به سرعت ما را به یاد جدیدترین نسل های پژو در بازارهای جهانی می اندازد. مخصوصاً چراغ های مخصوص روز عمودی در کناره های نمای جلویی که در محصولات جدید پژو در اروپا قابل مشاهده است. جلوپنجره این خودرو نیز تغییر کرده و با طراحی مشبکی خود به وضوح می گوید که از طراحی جدید و مرسوم خودروهای روز جهانی برخوردار است.
در نمای کناری از همان درب های قدیمی استفاده شده اما در زیر آنها، یک شیار جانبی بکار رفته که این قسمت را از سادگی درآورده است. همچنین استفاده از رینگ هایی 18 اینچی 10 پره مشکی رنگ را دور قرمز و کالیبرهای قرمز رنگ، نمای جانبی را بسیار اسپرت و مدرن کرده است.
پژو پارس پلاس اما به نمای عقب خودرو می رسیم، جایی که چراغ های عقب همچون خودروی تارا به هم پیوسته شده اند و در آنها از LED استفاده شده است. خطوط موازی بکار رفته در این قسمت باعث شده تا تولید آن برای قطعه سازان کمی راحت تر باشد. همچنین در دو طرح پایینی سپر، از دو خروجی اگزوز استفاده شده که همچون بسیاری از خودروهای چینی (و البته اروپایی!) غیرواقعی هستند و اگزوز این خودرو مثل سابق در زیر سپر قرار دارد و از نمای مستقیم قابل مشاهده نیست.
همانظورکه اشاره کردیم، حتی اگر در بخش فنی روضه بخوانیم و خواستار استفاده از موتور و گیربکس جدید شویم، اما پرواضح است که خودروسازی ما به هیچ عنوان در سطح دانش تولید موتورهای متنوع و بروز نیست و اگر به بزرگان صنعت دنیا وارد گفتگو و تعامل دانش نشویم، تا دهه های آتی نیز باید همین TU5 همیشگی را تحمل کنیم.
هر آنچه باشد، خودروبانک سعی دارد در این رندر دیجیتالی به وضوح نشان دهد که یک فیس لیفت اساسی و واقعی روی خودرویی که سال ها است روی خط تولید است، به چه صورت باشد که لااقل از نظر ظاهری بتوانیم هم پای طراحی های بروز دنیا باشیم.