موضوعات داغ

لیست شهرهای قرمز و نارنجی برای ممنوعیت سفر در نوروز 1400 اعلام شد

عکس مطلب اول

احمد شیرانی، رییس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راه توضیحاتی در خصوص محدودیت ‌ها و ممنوعیت های ترافیکی تعطیلات نوروزی ارائه کرد و در این خصوص به رانندگان هشدار داد که حتی از شهرهای دارای وضعیت قرمز و نارنجی عبور نکنند، زیرا مشمول جریمه خواهند شد.

به گزارش خودروبانک و به نقل از ایسنا، احمد شیرانی روز گذشته اعلام کرد که رانندگان حتما از جاده های کمربندی استفاده کنند تا مشمول جریمه در شهرهای قرمز و نارنجی نشوند. طبق آخرین اطلاعیه ستاد ملی مقابله با کرونا، سفر به شهرهای قرمز و نارنجی ممنوع بوده و از ورود خودروهای غیربومی به این شهرها یا خروج خودروهای بومی از آنان جلوگیری خواهد شد. با توجه به قرمز یا نارنجی بودن وضعیت شهر، به ترتیب یک میلیون تومان و یا 500 هزار تومان جریمه خواهند شد.

احمد شیرانی در ادامه صحبت های خود اعلام کرد که سفر به شهرهای گروه زرد و آبی آزاد است. اما ممنوعیت تردد شبانه در تمام شهرهای کشور دارای وضعیت قرمز، نارنجی، زرد و آبی اجرا شده و کلیه خودروها اعم از بومی و غیربومی از ساعت ۲۱ تا ۳ بامداد اجازه تردد در شهر را نخواهند داشت.

شهرهای قرمز

شهرستان گچساران از استان کهگیلویه و بویراحمد، شهرستان آبادان، اهواز، بندرماهشهر، دزفول، رامهرمز، شوش، شوشتر و کارون از استان خوزستان از جمله شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز بیماری هستند.

شهرهای نارنجی

همچنین شهرستان‌های سراب و عجب‌شیر از استان آذربایجان شرقی، ارومیه، چایپاره، ماکو و نقده از آذربایجان غربی، شهرستان گلپایگان از استان اصفهان، شهرستان دهلران از استان ایلام، شهرستان‌های دیلم، کنگان و گناوه از استان بوشهر، شهرستان سامان از چهارمحال و بختیاری، شهرستان‌های امیدیه، ایذه، اندیمشک، باغ‌ملک، باوی، بهبهان، خرمشهر، دشت آزدگان، شادگان و مسجد سلیمان از استان خوزستان، شهرستان‌های ارسنجان و زرین دشت از استان فارس، شهرستان دیوان‌دره از کردستان، شهرستان‌های پل دختر و درود از لرستان، شهرستان خمین از استان مرکزی، شهرستان بندر خمیر از استان هرمزگان، شهرستان نهاوند از استان همدان و شهرستان خاتم از استان یزد از جمله شهرستان‌های دارای وضعیت نارنجی بیماری هستتند.

نظرات کاربران

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد