موضوعات داغ

ماشین سهند

(2.9/5) 358 رای

ماشین سهند s سایپا از خانواده خودرو های اقتصادی این شرکت می باشد و مانند ماشین های دیگر این دسته سایپا مثل پراید، تیبا و ساینا سهم زیادی از خودرو های ارزان قیمت را از آن خود کرده است.. سایپا در طول دو دهه اخیر، تولیدکننده اصلی خودروهای اقتصادی در بازار ایران بوده است و اکنون با تولید خودرو سهند گامی موثر و اساسی در این راستا برداشته است. سهند اس جدیدترین عضو این خانواده است که در واقع نسخه فیس‌لیفت شده و بهبود یافته ساینا محسوب می‌شود. تصاویر رونمایی شده از سایپا سهند ، این خودرو را با نشان پارس خودرو به تصویر می‌کشند. بنابراین خودرو سهند s توسط زیرمجموعه سایپا تولید خواهد شد، در حالی که تولید ساینا S با استانداردهای جدید در سایپا برای مدتی ادامه خواهد یافت. به نظر می‌رسد سایپا تصمیم دارد در نبود خودروهایی همچون سمند و پژو 405، جای خالی آن‌ها را با محصولات کوچک و اقتصادی خود مانند ماشین سهند تیپ s پر کند.

172 km/h
حداکثر سرعت
7 liter/100km
مصرف سوخت
1503 cc
حجم موتور

مشخصات سهند

کلاس بدنه
سدان
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
نوع جعبه دنده
5 سرعته دستی
حداکثر توان
90 اسب بخار
تنفس موتور
تنفس طبیعی
تعداد سیلندر
4 سیلندر

فیلم بررسی سهند

مزایا و معایب سهند

مزایا

طراحی بروزتر نسبت به رقبای داخلی، مصرف سوخت کم، خدمات پس از فروش گسترده

معایب

موتور ضعیف 8 سوپاپ، پلتفرم قدیمی، ایمنی پایین

بررسی سهند

جزئیات مشخصات سهند سایپا به این صورت است که کلاس بدنه این ماشین سدان است و انتقال نیروی آن به صورت دیفرانسیل جلو می باشد. حداکثر توان خودرو سهند s حدود 90 اسب بخار است و این ماشین دارای 4 سیلندر می باشد. شرکت سایپا ماشین سهند خود را با 2 مدل جعبه دنده اتوماتیک (6 دنده) و دستی (5 دنده) به بازار روانه کرده است. قبل از بررسی سهند باید یک نکته را یادآر شویم ، به جرات می‌توان گفت که تمامی مصرف‌کنندگان خودرو در بازار ایران، آشنایی نسبی با خودروهای اقتصادی سایپا دارند. این خودروها در واقع نسخه‌های بهینه شده‌ای از پراید هستند و حتی براساس پلتفرم این خودرو شکل گرفته‌اند. این نکته به ما یادآوری می کند که برای بررسی سهند s باید بیشتر به بررسی تیپ خودرو های اقتصادی شرکت سایپا مانند اطلس سایپا بپردازیم که همگی در یک گروه و کلاس ساختار موتوری قرار می گیرند.
پیشرانه این خودروها نیز نسخه بهینه شده موتور پراید است که با حدود 200 سی سی افزایش حجم، قدرت و گشتاور بیشتری تولید می‌کند. بنابراین با بررسی سهند سایپا در میابیم که در واقع با نسخه‌های پلاس پراید روبرو هستیم که با نام‌های متفاوت توسط سایپا عرضه شده‌اند. سایپا سهند در واقع نسخه فیس‌لیفت ساینا محسوب می‌شود، خودرویی که با عنوان فیس‌لیفت تیبا به بازار عرضه شد. بنابراین با یک فیس‌لیفت روی فیس‌لیفت دیگر روبرو هستیم. به عبارت دیگر بعضی در بررسی خودرو سهند این گونه قائل هستند که سهند را نسل سوم تیبا قلمداد می کنند، خودرویی که نسبت به نسخه اصلی اکنون زیباتر و کارآمدتر شده است.

تصویر نمای سه رخ سهند سایپا از جلوتصویر نمای سه رخ سهند سایپا از جلو

تغییرات ظاهری در بخش داخلی و خارجی سهند چشم‌گیر هستند. خودرو سهند سایپا به همراه اطلس سایپا که نسخه جدید کوییک محسوب می‌شود، نسل سوم خودروهای اقتصادی سایپا را شکل می‌دهند. سهند s همچنان به پیشرانه 1.5 لیتری هشت سوپاپ M15 مجهز هستند. البته این پیشرانه اکنون بهینه شده است و راندمان بالاتری را در اختیار راننده خودروی سهند قرار می‌دهد.

داخل سهند

با ورود به داخل ماشین سهند می‌توان دید که کابین این خودرو کاملاً شبیه به محصول دیگر سایپا، یعنی اطلس است. این کابین نسخه بهبود یافته فضای داخلی ساینا و کوییک محسوب می‌شود، جایی که نقاط ضعف با استفاده از مواد بهتر و رنگ‌بندی جذاب‌تر بهبود یافته‌اند. هرچند پیش از تحویل خودروسهند به مشتریان، تصاویری از تریم مشکی-قرمز این خودرو منتشر می‌شد، اما اکنون می‌توان دید که شرکت سایپا این خودرو را تنها با تریم مشکی-کرم تحویل خریداران می‌دهد. فرمان خودرو نیز از نوع دی‌کات است که مشابه آن در تیپ‌های فول آپشن ساینا و کوییک دیده شده است. اهرم تعویض دنده اتومبیل سهند با نسخه نصب شده روی شاهین مشخص است. نقد و بررسی خودروبانک درباره شاهین را می‌توانید در صفحه بررسی ماشین شاهین سایپا مطالعه کنید. همچنین طراحی کنسول میانی نسبت به ساینا اندکی تغییر کرده است که در نتیجه آن اهرم تعویض دنده با صندلی اندکی فاصله گرفته است. با وجود تغییر در برخی قسمت‌های سایپاسهند، این خودرو همچنان براساس پلتفرم پراید شکل گرفته است و فاصله محوری مشابهی نسبت به ساینا دارد. این خودرو با فاصله بین دو محور 2.4 متر، همچنان یک سدان جمع و جور به حساب می‌آید.

تصویر داخل سهند سایپاتصویر داخل سهند سایپا

علاوه بر تغییر اهرم تعویض دنده، جایگاه نمایشگر سیستم سرگرمی نیز اندکی به جلو آمده است. این نمایشگر نسبت به گذشته ابعاد کوچکتری داشته و علاوه‌بر آن در دسترس سرنشین قرار دارد؛ با این حال انتظار می‌رود کار کردن با آن هنگام رانندگی دشوار باشد. سایپا برای آن‌که سهند را نسبت به ساینا S‌ برتر نشان دهد، از پلاستیک نرم در قسمت‌های قابل دسترس سرنشینان استفاده کرده است؛ البته برای داشبورد سهند همچنان از پلاستیک خشک کار شده که ممکن است چندان باب میل خریداران نباشد. پیشنهاد می‌کنیم بررسی کامل ساینا اس را در صفحه مشخصات فنی ساینا s مطالعه کنید. کیفیت سایر اجزای کابین نیز در مقایسه با نمونه‌های فعلی محصولات سایپا، ارتقا یافته‌اند. البته در ابتدا قرار بود سهند در قالب چند تیپ به بازار عرضه شود که پیش‌بینی می‌شد کابین باکیفیت، تنها در تیپ‌های گران‌تر این خودرو در دسترس مشتریان باشند؛ اما شرکت سایپا، اخیراً کاتالوگ دیگری از محصول جدید خود منتشر کرده که تیپ‌های آن را تنها به سهند S و G خلاصه می‌کند.

طراحی سهند

ظاهر بیرونی سایپا سهند ، حاصل یک فیس‌لیفت اساسی روی ساینا است. دماغه این خودرو اکنون کشیده‌تر شده و چراغ‌های چندوجهی با چراغ‌های تیز جایگزین شده‌اند. جلوپنجره این خودرو نیز نوع متفاوتی از جلوپنجره ساینا S است که برآمدگی کمتری دارد. چراغ‌های مه شکن در قسمت‌های پایین سهند قرار گرفته‌اند و خوشبختانه طراحی باریک و خطی دارند که با سایر اجزای ظاهر خودرو هماهنگی بیشتری دارد. نمای جانبی سهند تفاوت خاصی با ساینا و ساینا S‌ ندارد. تنها بخش متفاوت این قسمت رینگ‌های آلیاژی خودرو هستند که در تیپ سهند G به چشم می‌خورند. سایپا در نسخه S از رینگ‌های فولادی 14 اینچ و طرح قالپاق جدیدی برای این خودرو استفاده می‌کند.

تصویر پشت سهند سایپاتصویر پشت سهند سایپا

در نمای عقب، چراغ‌های خودرو باز هم بیشترین حجم تغییرات را به خود اختصاص داده‌اند. چراغ‌ها دو تکه هستند و بخشی از آن‌ها به درب صندوق انتقال یافته است. طراحی چراغ‌های عقب سهند بی‌شباهت به سدان‌های متوسط فولکس واگن نیست؛ در حالی که سهند یک سدان جمع‌و جور محسوب می‌شود و این چراغ‌ها برای آن بزرگ به نظر می‌رسند. نام سهند به همراه لوگو پارس خودرو نیز روی درب صندوق این خودرو نقش بسته است.

مشخصات سهند

زیر کاپوت ماشین سهند سایپا پیشرانه نام آشنای سایپا یعنی موتور M15 قرار دارد. البته این موتور اکنون بهینه شده است و سایپا آن را M15GSI می‌نامد. این پیشرانه در مقایسه با نسخه M15‌ معمولی، چند تغییر فنی را تجربه کرده است. این تغییرات در ماشین سهند s شامل اضافه شدن هدرز، نصب سیستم زمان‌بندی متغیر سوپاپ‌ها یا VVT، تغییر در سیستم شمع‌ها و همچنین تغییر سیستم تزریق سوخت خودرو است. بنابراین انتظار داریم تا پیشرانه M15GSI همانند پیشرانه XU7 پلاس، به شمع‌های سوزنی متکی باشد. این پیشرانه علاوه بر خودرو سهند در سایپا اطلس و برخی از تیپ‌های کوییک نیز مورد استفاده قرار خواهد گرفت. بنابراین در آینده همچنان موتور M15 به حضور در خودروهای سایپا ادامه خواهد داد. تمامی تغییرات فنی در پیشرانه M15GSI سایپا سهند ، سبب شده‌اند تا این موتور هشت سوپاپ توان و گشتاور بیشتری ارائه دهد. حداکثر راندمان خودروی سهند به 90 اسب بخار قدرت و 137 نیوتن متر گشتاور بالغ می‌شود که تغییر مثبتی در مقایسه با نسخه اولیه این پیشرانه به حساب می‌آید. البته وزن خودرو سهند s نیز در مقایسه با ساینا و تیبا بیشتر شده است و این خودرو اکنون 1.2 تن وزن دارد. در نتیجه افزایش سه اسب بخار قدرت و 7 نیوتن متر گشتاور با کاهش وزن خنثی شده است. گیربکس در نظر گرفته شده برای خودروی سایپا سهند از نوع پنج سرعته دستی است که در نسخه‌های دیگر خودروهای سایپا حضور دارد. البته این شرکت تصمیم دارد تا سهند را با گیربکس اتوماتیک CVT‌ نیز به بازار عرضه کند. گیربکس خودرو سهند s به صورت مصنوعی شش دنده را در اختیار کاربر قرار می‌دهد. حجم باک ماشین سهند s همانند ساینا است و باک سوخت این خودرو همچنان 41 لیتر ظرفیت دارد. مصرف سوخت ترکیبی این خودرو نیز 7 لیتر در صد کیلومتر عنوان شده است. با این حال انتظار داریم در شرایط عادی این رقم بیشتر شود. پیشرانه سهند سایپا نیز از استاندارد عدم آلایندگی یورو 5 پیروی می‌کند، بنابراین برای پر کردن باک آن به سوخت باکیفیت نیاز خواهید داشت.

مشخصات فنی سهند

نام خودرو
سهند
کشور سازنده
پرچم کشورایران
سال (طراحی)
1402
موتور
4 سیلندر 8 سوپاپه
حجم موتور
1503 سی سی
تنفس موتور
تنفس طبیعی
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت
90 اسب بخار در 5000 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
137 نیوتن متر در 2500 دور در دقیقه
جعبه دنده
5 سرعته دستی
شتاب 0 تا 100
-
حداکثر سرعت
172 کیلومتر در ساعت
وزن
1220 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4215 طول - 1677 عرض - 1485 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2410 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین سهند

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 7 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 41 لیتر
  • یورو 5
  • -

امکانات و تجهیزات سهند

با تحقیقات تیم خودرو بانک و طبق آخرین تصمیم سایپا، خودرو سهند در قالب دو تیپ روانه بازار می‌شود. سهند تیپ S یا همان پایه این خودرو به حداقل امکانات رفاهی مجهز بوده، در حالی که سهندG یا آپشنال سهند به چند مورد امکانات ایمنی و رفاهی بیشتر مجهز شده است. امکانات استاندارد سایپا سهند در بخش ایمنی شامل دو کیسه هوا، سیستم‌های ترمز ضد قفل، توزیع نیروی ترمز و کنترل پایداری هستند.

تصویر تنظیمات سیستم تهویه مطبوع سایپا سهندتصویر تنظیمات سیستم تهویه مطبوع سایپا سهند

در بخش تجهیزات رفاهی، سایپا سهند به امکاناتی همچون کروز کنترل، سنسور فشار باد تایرها، سیستم تهویه مطبوع دیجیتال با کولر اتوماتیک، تنظیم صندلی راننده در شش جهت به صورت دستی، خروجی برق 12 ولت، چراغ روشنایی در روز، سنسور نور، سنسور باران، روکش پارچه‌ای صندلی‌ها، سیستم صوتی با چهار بلندگو و سنسور پارک عقب. با خرید تیپ فول آپشن سایپا سهند ، صاحب تجهیزات بیشتری خواهید شد. این تجهیزات شامل نمایشگر سیستم سرگرمی، دوربین عقب، سانروف و روکش چرمی صندلی‌ها می‌شوند.

امکانات سهند

کیسه هوا
کیسه هوای راننده و سرنشینان جلو
سیستم صوتی
ورودی USB
ترمز و پایداری
-
دیگر امکانات
کروز کنترل، فرمان برقی، سیستم کنترل فشار باد لاستیک ها TPMS، سیستم تهویه مطبوع نیمه خودکار، روکش چرمی صندلی ها (برای سهند G)، سنسور دنده عقب، دوربین دنده عقب (برای سهند G)، چراغ روشنایی مخصوص روز

رقبای سهند در بازار

سایپا سهند بین محصولات سایپا در سطحی بین ساینا S‌ و شاهین دنده‌ای قرار می‌گیرد. با مقایسه قیمت این سه خودرو نیز می‌توان دید که سهند کمی گران‌تر از ساینا S و کمی ارزان‌تر از شاهین دنده‌ای است. عرضه سایپا سهند در این محدوده قیمتی، آن را به رقیب جدی رانا پلاس ایران خودرو تبدیل می‌کند. سهند از نظر قوای فنی در مقابل رانا پلاس ضعیف ظاهر می‌شود اما امکانات رفاهی پرشمار و همچنین عرضه انبوه، می‌تواند رقیب ایران خودرویی را به شکست وادار کند. در شرایطی که سدان‌های اقتصادی چینی از بازار ایران خارج شده‌اند، احتمال می‌رفت که نسخه اتوماتیک سایپا سهند در بازار بدون رقیب جدی باشد که این شرکت به دلایلی از عرضه نسخه دنده اتوماتیک منصرف شد

مقایسه ماشین سایپا سهند s با اطلس

ماشین اطلس سایپا در واقع رقیب ماشین سهند s می باشد که در بیشتر آیتم ها مشابه یکدیگر هستند. در اینجا برای کسانی که بین خرید این دو ماین شک دارند، مقایسه اجمالی قرار می دهیم. ماشین سهند سایپا و اطلس سایپا هر دو دارای سیستم تهویه اتوماتیک، فرمان اسپرت زیبا با دکمه های کنترلی روی آن و همچنین صفحه نمایش لمسی 7 اینچی می باشند. جنس و متریال استفاده شده در ماشین سایپا سهند s و اطلس از مرغوب ترین نوع موجود در بازار می باشد و تریم داخلی هر دو ماشین دورنگ و خیره کننده است.
حجم موتور هر دو ماشین 1.5 لیتر است و دارای 8 سوپاپ می باشند. مقدار مصرف سوخت در 100 کیلومتر در هر دو ماشین 7.1 لیتر است و حداکثر قدرت موتور و حداکثر گشتاور در خودرو سهند s و اطلس برابر است. در کل مشخصات سهند s و اطلس را که به خوبی مقایسه کنید متوجه شباهت های بسیاری می شوید.
تفاوت عمده این دو ماشین در طراحی ظاهری و ارگونومیک آن ها است و همچنین در امکانات نیز ماشین اطلس سایپا کمی مجهز تر از سهند سایپا می باشد. به طور مثال خودروی اطلس دارای آینه های برقی، سیستم روشنایی روز یا دیلایت و مجهز به سیستم مولتی مدیا می باشد، در حالی که سهند s سایپا این آپشن ها را ندارد. البته سهند تیپ G که مدل فول آپشن این ماشین است تمامی امکانات را دارا می باشد. . شما می توانید آخرین اخبار خودرو و توضیحان دیگر ماشین ها را به راحتی در سایت خودرو بانک مطالعه کنید.

کاتالوگ خودروی سهند s و مقایسه آن با سهند G

ماشین سهند s در واقع تیپ پایه و قیمت مناسب این محصول شرکت سایپا می باشد و این در حالی است که تیپ G این محصول نسخه فول آپشن سهند می باشد. شما می توانید در جدول زیر مقایسه بین سهند s و سهند G را مشاهده کنید.

عکس کاتالوگ مشخصات سهند s و مقایسه آن با سهند g سایپا

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی
  • - - بروز رسانی در چهارشنبه 9 آبان
  • سایپا

سوالات متداول

سهند سایپا با چه موتور عرضه می شود؟

سهند با موتور M15 سایپا عرضه شده و همان موتور همیشگی 1.5 لیتری تنفس طبیعی 8 سوپاپه روی آن نصب شده است

سهند سایپا چه امکاناتی دارد؟

این خودرو به روکش چرمی صندلی ها، فرمان برقی، سنسور دنده عقب و چراغ مخصوص روز مجهز است

سهند سایپا با چند تیپ عرضه می‌شود؟

در ابتدا قرار بود ماشین سهند حداقل در چهار تیپ دنده دستی و اتوماتیک وارد بازار شود. اما طبق آخرین کاتالوگ منتشر شده محصول، تنها خودرو سهند S و G توسط سایپا عرضه خواهند شد.

تفاوت تیپ S و G سایپا سهند چیست؟

سهند اس نسخه پایه یا همان استاندارد سهند و تیپ G، نمونه آپشنال این خودرو به شمار می‌رود. این دو تیپ هیچ تفاوتی از لحاظ فنی و ظاهری با یک‌دیگر ندارند و تنها تفاوت آن‌ها به رینگ‌های آلومینیومی، دکمه‌‌های کنترلی سیستم صوتی، روکش صندلی چرم و پارچه، آینه‌های تاشو برقی، سانروف، نمایشگر مالتی مدیا و آنتن کوسه‌ای در سهند G خلاصه می‌شود.

نظرات کاربران

28 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1402/3/26
بین نقاط ضعفش پلتفرم قدیمی رو هم باید مینوشتین
1402/3/27
ظاهرش قشنگه. البته امیدوارم کیفیت مداد داخل کابین به خوبیه ظاهرش باشه.
امیدوارم این سایپا یه همتی به خرج بده و دست از سر این موتور ام۱۵ برداره و یه موتور قوی‌تر و جدیدتر بزاره روی ماشین هاش
1402/5/22
امیدوارم سایپا برنامه ای برای تغییر نمای جانبی و تغییر موتور یا حداقل ارتقاء اون به نسخه 16 سیلندر داشته باشه. ظاهرش که همونطور که گفتی قشنگه. انشاءالله که کیفیت و ایمنی بدنه و ... بهتر باشه وگرنه اینم میشه بلای جون مردم مثل پراید.
1402/12/6
بله ظاهرش که معرکست اصلا هم عقب مونده نی
1402/3/30
عالی عالیه اما موتور ضعیفش خیلی بده
1402/11/10
مگه فراریه که موتور 16 سیلندر داشته باشه
1402/4/1
از همین عکسش بازم معلومه کیفیت و جنس داشبورد از افتضاح به خیلی بد رسیده
1402/4/1
باز یه مدل ساینای دیگه. تا کی میخواهید روی چارتا چراغ و سپر مانور بدین و یه اسم جدید خلق کنین
1402/4/1
پراید نیو فیس
1402/4/1
از نظر امکانات تو تیپ فول آپشن به نظر مناسب میاد
ظاهرش هم نسبت به ساینا خیلی پیشرفت کرده
ولی چه موقع قراره سایپا دست از این موتور قدیمی برداره نمیدونم!!!
1402/4/2
کیفیت پایینش از عکس های داخل کابین کاملاً مشهوده
1402/5/8
این ماشین هاچپک بشه قشنگ میشه اصلا صندوقدار نزنید بنظرم
1402/5/22
توی اینترنت یک کار خوبی که انجام شده اینه که مردم مشکلات خودروشون رو در قالب ویدئو منتشر می کنن، خبرگزاری هم نشر میده، مردم بازخورد میدن و خودروساز جوابیه صادرمیکنه. کاری به جوابیه خودروساز ها ندارم ولی اگه این کار رو در رابطه با مدل های آینده انجام بدیم بیشتر به سود مردم میشه. اگه مردم در رابطه با تیپ های آینده همین خودرو مطالبه بکنن بهتر از هیچیه. حداقل میگیم زور خودمون رو زدیم. من همین الان میگم اگه قراره این خودرو با موتور 8 سوپاپ حداقل تا دو تیپ بعدیش ارزه بشه، ارزش خرید که هیچی، ارزش اسقاط کردن هم نداره. کسایی که موافقن که تغییراتی حداقل توی نسخه فول این خودرو انجام بشه بهتره که مطالبه گری کنید. به فکر اینم که کسی به حرفتون گوش میده یا نه نباشید. مهم اینه که ما حرفمون رو زدیم و امیدوارم که سایت خودرو بانک هم همراهی کنه.
1402/5/24
طراحی جلو جالب قشنگه وای طراحی عقب خودرو داغون سقف در عقب حالت تخم مرغی داره از این نظر کاملا شبیح تیبا است
اگه باهمین طراحی جلو مدل هاچ بک بیاد احتمالا جواب بده
1402/6/9
یسایپا باید یه فکری به حال ماشین های خودش بکنه با این متور ضعیف و هرچی طراحی می کنه متورme15 ضعیف و کم توان....
1402/6/9
از نظر طراحی که خوبه ولی میتونستن مثل دنا پلاس که پلتفرم سمند ایناهم یکم خطوط روی طراحی جانبی استفاده میکردن تا ناهماهنگ نباشه اما باز هم خوبه و پیشرفتی داشته
1402/6/23
بزرگترین ایراد خانواده تیبا (تیبا،تیبا2،ساینا، سهند) فاصله زیاد بین محور های عقب و جلو و همچنین فاصله کم چرخهای جلو و عقب از یکدیگر میباشد. به همین خاطر این ماشین براحتی چپ میکنه
1402/9/15
قیمتش چرا مشخص نشد
1402/12/14
نمی دونن چرا ماشینهای ایرانی شیشه بغلشان شبیه پنجره آپارتمان باید باشه ؟
1402/12/16
سانروف دارش نیست
1402/12/17
ظاهرش نسبت به ماشین های این رنج قیمتی باکلاستره...
1403/1/17
با سلام و درود خدمت شما سروران عزیز
آیا سهند تیپ 3به ترمز دیسکی عقب مجهز خواهد شد
احتمال عرضه ،زمان،قیمت تقریبی آن به بازار وپیش فروش به چه گونه خواهد بود
با سپاس
1403/1/21
با سلام . سهند یه ماشین خوشگل شده هست . موتور و گیربکس و پلتفرم مثل همان مدل های قبلی خانواده X200 سایپا ( تیبای صندوقدار و ساینا ) هست و وقتی پشت ماشین میشینید هیچ چیز جدیدی تجربه نخواهید کرد بجز چندتا آپشن که با هزینه ی خیلی کمتر میتوان روی ماشین بست . موتور ارتقا یافته ی M15GSI که بخاطر هدرز و سیستم زمانبندی متغییر سوپاپها VVT باعث شده مقداری قدرت و کشش بیشتر بشه ولی نه آنقدر که حسش کنید و با موتور تیبا مقایسش کنید چون شما همچنان با موتوری با تکنولوژی بیست سی سال پیش طرفید ( حجیم شده موتور پراید ) . من هم پشت کوییک ساده نشستم و هم کوییک GXL با موتور M15GSI و هیچ تفاوتی در قدرت و شتاب و صدای موتور احساس نکردم . حالا باید ببینید این تفاوت بالای قیمت بابت خوشگل شدن ماشین ارزش خرید دارد یا نه و یا منطقی اینه که یه ساینای ساده بخریم و با اندکی هزینه مثل سهند آپشنالش کنیم ؟ انتخاب با خودتونه ...
1403/3/23
همچنان وسطش تیبا مونده
1403/3/23
حجم صندوق عقب چقدر است ؟
1403/5/14
حیف که عقب این ماشین را می‌توانستند با ۲۰سانی متر اضافه کردن به یک خودروی زیبا تبدیل کنند حیف که خودرو سازان ما اصلا تو فکر شکیل بودن خودرو نیستند
1403/6/11
اگر مجهز به vvt شده باشه واقعا خوبه ،هم ماشین نرم تر کار میکنه هم اصطحلاکش خیلی کمتر میشه مخصوصا تو دور های بالا ،اگر این اتفاق اصولی افتاده باشه یک قدم بزرگ رو به جلو هست ، انتظار داشتم نسخه هیبریدش ساخته بشه که بشه کم کم بنزین رو گرون کرد ،قاچاق بنزین روزانه ۷ میلیون لیتر شده که یعنی روزی صد میلیارد این پول بره خرج خودرو سازی بشه هم مردم راضی میشن هم دولت هم هوا پاکیزه تر میشه ،به امید ایرانی سربلند
1403/8/8
ظاهرش زیباست. جنس داشبوردش قابل قبوله . صدای موتورش یه مقدار زیاد هست. بعد از آب بندی شاید بهتر بشه.