موضوعات داغ

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی بازار چین در سال 2024

عکس مطلب اول

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی بازار چین معرفی شدند که بسیاری از این نشان‌ها در ایران نیز عرضه‌شده‌اند، بنابراین دانستن این نتایج برای خریداران ایرانی هم مفید است و ممکن است در انتخاب خودرو نقش تعیین‌کننده‌ای داشته باشد.

بخش محلی آژانس J. D. Power مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی بازار چین را معرفی کرد. این پانزدهمین سال متوالی است که آژانس J.D. Power مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی بازار چین را معرفی می‌کند.

به‌عنوان بخشی از این مطالعه، کارشناسان این آژانس با مالکین خودروها در مورد هرگونه مشکل یا نقصی که به وجود آمده مصاحبه می‌کنند، مالکینی که با آنها مصاحبه شده‌ از بین مالکینی انتخاب شدند که از خودروی‌شان بین 13 تا 48 ماه استفاده کرده بودند.

نواقص و ایرادها در دسته‌بندی‌هایی مجزایی همانند قطعات بیرونی بدنه، قطعات داخلی بدنه، تجربه رانندگی، نمایشگرها، سامانه چندرسانه‌ای، سامانه تهویه مطبوع، صندلی‌ها، پیشرانه و ویژگی‌های کمک رانندگی بررسی شدند.

کارشناسان پس از جمع‌آوری اطلاعات، نشان‌ها و خودرو‌ها را بر اساس نسبت تعداد مشکلات در هر 100 دستگاه خودرو (PP100: Problems Per 100) رتبه‌بندی کردند. هرچه این مقدار کمتر باشد، مشکلات و شکایات کمتری در مورد خودروها وجود دارد. همچنین خودروها در سه گروه تجملاتی یا همان پرمیوم و لوکس، تولید انبوه و نشان‌های چینی دسته‌بندی شدند.

نتایج کلی مطالعه:

آژانس J.D. Power خاطرنشان کرد سطح کلی مشکلات خودروها با افزایش 9.3 واحدی به 190-PP100 افزایش‌یافته است، دلیل ریشه‌ای رخ دادن بیشتر این نواقص و ایرادها هم نقص در طراحی بوده. از سویی دیگر تعداد خرابی‌های تصادفی و خارج از دسته‌بندی‌های بالا نیز یک واحد کاهش داشته.

کارشناسان این آژانس تأکید کردند مشکل کاهش قابلیت اطمینان برای همه نشان‌های چینی رخ‌داده. علت اصلی این امر هم سرعت معرفی مدل‌های جدید به بازار چین برای حفظ رقابت شدید است که پذیرش سریع فناوری‌های جدید نیز در این امر نقش مهمی دارد. بنابراین، مهم‌ترین وظیفه‌ای که پیش روی تولیدکنندگان خودروهای چینی قرار دارد، برقراری تعادل بین سرعت توسعه محصولات جدید و حفظ سطح بالایی از قابلیت اطمینان و کیفیت است.

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی بازار چین در سال 2024

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی در دسته تجملاتی یا همان پرمیوم و لوکس:

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی در دسته تجملاتی یا همان پرمیوم و لوکس

نشان‌های"چینی‌ها" هیچ جایگاهی در این دسته از خودروها به دست نیاورده‌اند و سه جایگاه اول را پورشه با 147-PP100، لندرور با 155-PP100 و بی ام و با 171-PP100 به خود اختصاص دادند. آخرین جایگاه در این دسته متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری مشترک فوجیان-بنز با 210-PP100 است، این شرکت مینی‌ون‌های مرسدس بنز را تولید نموده و به فروش می‌رساند.

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی در دسته تولید انبوه:

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی در دسته تولید انبوه:

نشان‌‌های خودرویی در دسته تولید انبوه

نشان‌های چینی در رده‌بندی خودرویی تولید انبوه در بین پنج نشان برتر قرار نگرفتند. در اینجا پنج جایگاه اول متعلق به شرکت سرمایه‌گذاری مشترک فاو-تویوتا با 154-PP100، هوندا-گک با 172-PP100، چان‌آن-فورد با 174-PP100، تویوتا-گک با 177-PP100 و بیوک با 183-PP100 است. برند هونگچی فاو با 185-PP100 به معنای واقعی کلمه یک‌قدم با پنج نشان برتر فاصله داشت.

سرمایه‌گذاری مشترک فاو-تویوتا

در این دسته خودروسازان چینی جایگاه‌های زیر را به دست آورده‌اند:

هونگچی ششم، چری هفتم، جیلی هشتم و بالاتر از نشان‌هایی همچون فولکس‌واگن-سائیک و هیوندایی-بائیک ، گک یازدهم، تانک گریت‌وال دوازدهم، جتتا فاو سیزدهم و بالاتر از فولکس‌واگن-فاو ، لینک‌اند‌کو جیلی پانزدهم و بالاتر از شورولت، اشکودا، هوندا-دانگ‌فنگ، کیا، میتسوبیشی-گک و نیسان-دانگ‌فنگ، روئو سائیک بیستم و دوم، فنگون دانگ‌فنگ بیست و سوم، هاوال گریت‌وال بیست و چهارم و بالاتر از مزدا-چان‌آن، وولینگ سائیک بیست و ششم، چان‌آن بیست و هفتم، جتور چری بیست و هشتم، ام‌جی سائیک بیست و نهم، بستیون فاو سی‌ام، فورتینگ دانگ‌فنگ سی و یکم، اوشان چان‌آن سی و دوم، ونوسیا دانگ‌فنگ سی و سوم و بالاخره فنگ‌شنگ دانگ‌فنگ سی و چهارم.

دسته تولید انبوه

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی چینی:

مطمئن‌ترین نشان‌‌های خودرویی چینی:

همان‌طور که در بالا ذکر شد نشان هونگچی فاو ازنظر قابلیت اطمینان در بین نشان‌‌های چینی با 185-PP100 در رتبه اول قرار گرفت. لازم به ذکر است که سال گذشته جایگاه اول متعلق به نشان ویی گریت‌وال‌ بود اما امسال این نشان ارزیابی نشد.

بلافاصله پس از هونگچی فاو ، نشان چری با 187-PP100 و جیلی با 189-PP100 قرار دارند. گک با 192 PP100 و تانک گریت‌وال‌ با 193-PP100 به‌اتفاق در جایگاه بعدی بودند و لینک‌اندکو جیلی با 197-PP100 در جایگاه ششم قرار گرفت. لازم به ذکر است که سال گذشته نشان لینک‌اندکو جیلی با 181-PP100 در جایگاه دوم قرار داشت.

هونگچی فاو

میانگین نتیجه قابلیت اطمینان در بین نشان‌‌های چینی 207-PP100 بود. عملکرد نشان‌های چینی باقی‌مانده پایین‌تر از حد متوسط بود. جایگاه‌های بعدی متعلق به هاوال گریت‌وال با 214-PP100، چان‌آن با 221-PP100، جتور چری با 226-PP100، ام‌جی سائیک با 229-PP100، بستون فاو با 230-PP100، فورتینگ دانگ‌فنگ با 231-PP100، ونوسیا دانگ‌فنگ با 239-PP100 و آئلوس دانگ‌فنگ با 271-PP100 بود.

مطمئن‌ترین خودروها

مطمئن‌ترین خودروها:

به‌طور جداگانه، آژانس J.D. Power بر اساس نتایج سال 2024 معتبرترین خودروها را معرفی کرده‌اند. در اینجا جایی برای خودروهای "چینی‌ها" نیز وجود داشت. در تصویر زیر سه خودرو هر کلاس معرفی می‌شوند:

مطمئن‌ترین خودروها

در محدوده و سگمنت خودروهای معمولی سدان چری آریزو 5 در رده خودروهای جمع‌وجور یا همان کامپکت جایگاه سوم را به خود اختصاص داد و جایگاه‌های اول و دوم هم متعلق به تویوتا ویوس و هیوندای ورنا بود.

تویوتا ویوس

Geely Preface در کلاس سدان‌های سایز متوسط سوم شد و جایگاه‌های اول و دوم هم متعلق به فورد فوکوس و فولکس‌واگن لاماندو بود.

فورد

در محدوده و سگمنت کراس‌آوورها نشان‌های چینی موفق‌تر ظاهر شدند، البته فقط در کلاس‌های ابعادی کوچک‌تر و کماکان در کلاس‌های ابعادی بزرگ‌تر و تجملاتی‌تر نشان‌های چینی نتوانستند هیچ‌ جایگاهی به دست بیاورند.

بهترین موفقیت نشان‌های خودرویی چینی در کلاس کراس‌آوورهای جمع‌وجور

بهترین موفقیت نشان‌های خودرویی چینی در کلاس کراس‌آوورهای جمع‌وجور یا همان کامپکت است که سه خودرو گک جی اس 3، جیلی ویژین ایکس 3 و جیلی امگراند اس در جایگاه‌های اول تا سوم قرار گرفتند.

گک جی اس 3

در میان کراس‌اوورهای کمی بزرگ‌تر از جمع‌وجور یا همان کامپکت آپر نیز چری تیگو 7 پرو و اشکودا کامیک به‌اتفاق جایگاه سوم را به خود اختصاص دادند و هوندا وزل با جایگاه اول و فولکس‌واگن تی‌کراس با جایگاه دوم از آنها پیشی گرفتند.

هوندا وزل

در رده کراس‌آوورهای اقتصادی اندازه متوسط، جایگاه‌های دوم و سوم به گک جی اس 4 و فورتینگ تی 5 دانگ‌فنگ تعلق گرفت و فقط هیوندای موفاسا یا همان ای ایکس 55 از آنها پیشی گرفت.

هیوندای کرتا

و بالاخره در بخش کراس‌آوورهای اندازه متوسط، هاوال دارگو پس از شکست به کیا اسپورتیج و تویوتا ایزوآ مدال برنز گرفت. در سایر بخش‌ها نیز نشان‌های چینی هیچ جایگاهی به دست نیاوردند.

کیا
در محدوده و سگمنت مینی‌ون‌ها نشان‌های چینی بازهم موفق‌تر ظاهر شدند، البته فقط در کلاس‌های ابعادی کوچک‌تر و کماکان در کلاس‌های ابعادی بزرگ‌تر و تجملاتی نشان‌های چینی نتوانستند هیچ‌ جایگاهی به دست بیاورند.

مینی‌ون‌های اندازه کوچک

آنچه در رسته مینی‌ون‌های اندازه کوچک جالب است کسب هر سه جایگاه اول تا سوم توسط سه خودرو شرکت وولینگ سائیک است. هونگ‌گوانگ اس 3 جایگاه اول، هونگ‌گوانگ وی جایگاه دوم و بالاخره هونگ‌گوانگ اس جایگاه سوم را کسب نمودند.

هونگ‌گوانگ اس 3

نظرات کاربران

1 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1403/10/5
ظاهرن فقط خودروهای بنزینی ملاک عمل بوده که چری با تولید فله ای تونسته مقام بالاتری کسب کنه وگرنه قطعن byd و گروه سایک در تولید خودروهای برقی از دیگر خودروسازان چینی جلوترن