موضوعات داغ

ماشین VGV U75 Plus

(3.9/5) 21 رای

کراس‌اوورهای نیمه لوکس چینی یکی پس از دیگری به بازار ایران می‌آیند تا جای خالی خودروهایی همچون هیوندای سانتافه یا کیا سورنتو را پر کنند. پس از عرضه فیدلیتی و تیگو 8 پرو، اکنون نوبت به محصولی دیگر در این بخش رسیده است. این کراس‌اوور از برند نه چندان آشنای VGV‌ است که VGV U75 Plus نام دارد. VGV U75 Plus توسط یکی از خودروسازان خصوصی به بازار ایران عرضه خواهد شد و رقیب مستقیم دیگر کراس‌اوورهای متوسط بازار خواهد بود.

210 km/h
حداکثر سرعت
8.3 liter/100km
مصرف سوخت
1967 cc
حجم موتور

مشخصات VGV U75 Plus

کلاس بدنه
کراس اوور
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
نوع جعبه دنده
8 سرعته خودکار
حداکثر توان
224 اسب بخار
تنفس موتور
توربوشارژ
تعداد سیلندر
4 سیلندر

فیلم بررسی VGV U75 Plus

مزایا و معایب VGV U75 Plus

مزایا

موتور پرقدرت، امکانات مناسب

معایب

برند ناشناخته، عدم گستردگی خدمات پس از فروش

بررسی VGV U75 Plus

ممکن است در ابتدا برند VGV‌ برای شما نا آشنا و عجیب به نظر برسد، با این حال نباید از شنیدن اسم این برند تعجب کنید. برند VGV زیرشاخه شرکت سینوتراک چین است که به تولید خودروهای سبک اختصاص دارد. سینوتراک یکی از خودروسازان چینی است که به تولید خودروهای سنگین تجاری اشتغال دارد و مشهورترین محصول آن در ایران، کشنده هوو است که توسط ایران خودرو دیزل عرضه می‌شد. با این حال هم‌اکنون نسخه‌های جدید از محصولات سینوتراک با برند پیلسان در بازار ما فروخته می‌شوند. زیرشاخه VGV نیز برای توسعه خودروهای پیکاپ و کراس‌اوور این شرکت راه اندازی شده است. برند VGV‌ یکی از نام‌های جوان در صنعت خودرو چین محسوب می‌شود که فعالیت خود را از سال 2019 میلادی آغاز کرد. نشان تجاری این شرکت شباهت کامل به نشان تجاری برند سینوتراک دارد و تنها در قسمت زیرین آن، حروف VGV‌ درج شده‌اند.

VGV U75 Plus

تاکنون دو کراس‌اوور و یک پیکاپ از برند VGV‌ به بازار عرضه شده‌اند. دو کراس‌اوور این شرکت VGV U70‌ و VGV U75 Plus نام دارند که مدل بالاتر یعنی U75 پلاس به بازار ایران خواهد آمد. این خودرو یک کراس‌اوور متوسط محسوب می‌شود و همرده خودروهایی همچون هیوندای سانتافه است. با وجود شهرت کمتر برند VGV، در بررسی این خودرو به نکات جالبی برخورد خواهیم کرد که ارزش خرید آن را افزایش می‌دهند. کراس‌اوور سینوتراک VGV U75 Plus در ابتدا مورد توجه پارس خودرو قرار گرفت و صحبت‌هایی مبنی بر عرضه آن به بازار ایران توسط این شرکت منتشر شد. با این حال مدتی بعد برنامه‌های پارس خودرو تغییر کرد و عرضه VGV U75 Plus نیز توسط شرکت دیگری صورت می‌گیرد. بنابر شنیده‌ها، ایلیا موتور عرضه این محصول به بازار ایران را برعهده خواهد داشت. این شرکت تاکنون شاسی بلند دایون Y5 را عرضه کرده است و وی جی وی U75‌ پلاس دومین محصول آن خواهد بود.

داخل VGV U75 Plus

برخلاف ظاهر خارجی محافظه کارانه، طراحی داخلی VGV U75 Plus بنابر سنت‌های روز انجام شده است. کابین این خودرو تریم دو رنگ دارد و طراحان با استفاده از ترکیب رنگ‌های مشکی و مارون،‌ سعی کرده‌اند تا فضایی لوکس و دلچسب را خلق کنند. در میانه کابین این خودرو نیز یک نمایشگر بزرگ عمودی قرار گرفته است که تنظیمات سیستم سرگرمی از طریق آن انجام می‌شود. در قسمت پایین آن نیز دکمه‌های لمسی سیستم تهویه قرار دارند.

VGV U75 Plus

فرمان خودرو از نوع دی کات است و اکثر دکمه‌های فیزیکی کابین روی آن قرار گرفته‌اند. VGV U75 Plus با دارا بودن فاصله بین دو محور 2800 میلیمتر، یک کراس‌اوور خانوادگی کامل به حساب می‌آید. این خودرو در نسخه‌های 5، 6 و 7 نفره روانه بازار چین شده است که امیدواریم همین نسخه‌های متفاوت به بازار ایران نیز راه یابند.

طراحی VGV U75 Plus

طراحی خارجی VGV U75 Plus تا حدودی محافظه کارانه قلمداد می‌شود، چرا که ظاهر این خودرو به نسل پیشین کراس‌اوورهای متوسط بازار شباهت دارد. در نمای جلو این خودرو می‌توان نزدیکی ظاهری بین محصول سینوتراک و نسل پیشین محصولات فولکس واگن را مشاهده کرد. همچنین تا حدی نمای جلو VGV U75 Plus به کراس‌اوورهای برند آلمانی – چینی بورگوارد شباهت دارد. چراغ‌های روشنایی اصلی این خودرو همچنان سر جای اصلی خودشان قرار دارند و برخلاف بسیاری دیگر از کراس‌اوورهای چینی، به نواحی جانبی سپر منتقل نشده‌اند. ظاهر جانبی VGV U75 Plus همانند اکثر کراس‌اوورهای خانوادگی، ساده و بی‌آلایش است. البته رینگ‌های 18 اینچی آلیاژی این خودرو تناسب خوبی با ظاهر آن دارند. طراحان سینوتراک برای جلوگیری از سادگی افراطی، یک فرورفتگی را درون درب‌های این خودرو ایجاد کرده‌اند که توسط دو حجم فانتزی در بالا و پایین درب‌ها حمایت می‌شود.

VGV U75 Plus

در نمای عقب وی جی وی U75 پلاس، باز هم شاهد الگوبرداری از خودروهای آلمانی هستیم. طرح کاسه چراغ‌های این خودرو شباهت قابل توجهی به محصولات آئودی دارد. یکی از مشخصه‌های طراحی این خودرو نوار قرمز رنگ روی دیفیوزر عقب است که شامل شبرنگ‌ها و چراغ‌های مه شکن می‌شود. خروجی‌های اگزوز دوبل این خودرو نیز واقعی هستند که درون سپر عقب جاسازی شده‌اند. در مجموع می‌توان طراحی VGV U75 Plus را زیبا و محتاط دانست. این خودرو بیش از آن‌که به کراس‌اوورهای پر زرق و برق امروزی شباهت داشته باشد، به نسل پیشین هیوندای سانتافه شبیه است و توسط افرادی که طراحی معقول و به دور از هیجان را می‌پسندند، مورد پذیرش واقع خواهد شد.

مشخصات VGV U75 Plus

یکی از نکات مثبت VGV U75 Plus، قوای فنی آن است که می‌تواند رقبا را به چالش بکشد. زیر کاپوت این خودرو پیشرانه چهار سیلندر خطی با حجم دو لیتر قرار دارد که به توربوشارژر نیز مجهز شده است. این پیشرانه حداکثر 221 اسب بخار قدرت و 385 نیوتن متر گشتاور آزاد می‌کند. وزن خالص این خودرو نیز در کاتالوگ حدود 1.7 تن اعلام شده است. بنابراین اگر گیربکس خودرو عملکرد مناسبی داشته باشد، می‌توان به شتاب‌گیری مناسب این کراس‌اوور امیدوار بود. جعبه دنده در نظر گرفته شده برای وی جی وی U75 پلاس، از نوع هشت سرعته اتوماتیک است. انتخاب این جعبه دنده باعث خواهد شد تا هنگام حرکت در سرعت‌های بالا، دنده سبک شود و دور موتور در حالت کمینه قرار داشته باشد. این مزیت باعث کاهش مصرف سوخت خودرو در سفرهای جاده‌ای خواهد شد که تاثیر وزن بالا را معکوس می‌کند. حجم باک سوخت این خودرو 58 لیتر است و حداکثر سرعت آن نیز به 210 کیلومتر بر ساعت بالغ خواهد شد. با این حال شتاب رسمی این خودرو بایستی در شرایط جوی ایران مشخص شود.

VGV U75 Plus

سه حالت رانندگی برای VGV U75 Plus در نظر گرفته شده است که شامل حالت‌های اقتصادی یا اکو، نرمال و اسپرت هستند. همچنین حالت برفی نیز برای گیربکس این خودرو لحاظ شده است که هنگام شروع به حرکت در سطوح لغزنده، مانع لیز خوردن اتومبیل می‌شود. سیستم تعلیق VGV U75 Plus نیز در جلو از نوع مرسوم مک فرسون و در عقب از نوع مولتی لینک است که گزینه مرسومی برای خودروهای این رده محسوب می‌شود. سیستم انتقال قدرت در VGV U75 Plus به صورت دیفرانسیل جلو عمل می‌کند، بنابراین این خودرو قابلیت آفرود و بیراهه نوردی را نخواهد داشت. همچنین یکی از محدودیت‌های دیگر این خودرو بهره‌مندی از استاندارد عدم آلایندگی یورو 6 است. در نتیجه برای پر کردن باک کراس‌اوور VGV، به سوخت باکیفیت نیاز خواهید داشت.

مشخصات فنی VGV U75 Plus

نام خودرو
VGV U75 Plus
کشور سازنده
پرچم کشورچین
سال (طراحی)
2021
موتور
4 سیلندر 16 سوپاپه
حجم موتور
1967 سی سی
تنفس موتور
توربوشارژ
انتقال نیرو
دیفرانسیل جلو
حداکثر قدرت
224 اسب بخار در 5500 دور در دقیقه
حداکثر گشتاور
385 نیوتن متر در 1800 دور در دقیقه
جعبه دنده
8 سرعته خودکار
شتاب 0 تا 100
8.2 ثانیه
حداکثر سرعت
210 کیلومتر در ساعت
وزن
1680 کیلوگرم
اندازه (میلیمتر)
4825 طول - 1870 عرض - 1694 ارتفاع
فاصله بین دو محور
2800 میلیمتر

مصرف سوخت ماشین VGV U75 Plus

  • داخل شهر
  • خارج از شهر
  • ترکیبی
  • حجم باک
  • استاندارد آلایندگی
  • میزان تولید CO2
  • استاندارد امنیت
  • -
  • -
  • 8.3 لیتر در هر صد کیلومتر
  • 58 لیتر
  • یورو 6
  • -

امکانات و تجهیزات VGV U75 Plus

VGV U75 Plus در قالب دو تیپ میان‌رده و فول آپشن به بازار چین عرضه می‌شود که احتمالا نسخه عرضه شده در بازار ایران، از نوع فول آپشن خواهد بود. تفاوت اصلی این دو تیپ، وجود دستیارهای رانندگی هوشمند در تیپ فول آپشن است. این تیپ به سیستم هشدار برخورد از جلو و همچنین سامانه هشدار خروج از خط مجهز خواهد بود که در نسخه میان‌رده وجود ندارند. امکانات ایمنی وی جی وی U75 پلاس لیست کاملی را تشکیل می‌دهند. این خودرو به ترمزهای دیسکی در چهار چرخ، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، شش کیسه هوا، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، سیستم کنترل حرکت در سراشیبی، سیستم ضد واژگونی خودرو، سنسور پارک عقب، دوربین عقب و دوربین 360 درجه و کروز کنترل مجهز است. با این حال نبود سنسور پارک جلو در این خودرو ممکن است برای برخی متقاضیان نکته منفی به نظر برسد.

VGV U75 Plus

در زمینه امکانات رفاهی نیز VGV U75 Plus می‌تواند مالکان را راضی نگه دارد. این خودرو به فرمان برقی، تریم چرمی کابین و فرمان، رینگ‌های آلیاژی 18 اینچی، سامانه فشار باد تایرها، سیستم چندرسانه‌ای به همراه نمایشگر، تنظیم برقی صندلی راننده،‌ سقف پانوراما به همراه سانروف، هدلایت و دی‌لایت مجهز است که تجهیزات مناسبی برای یک کراس‌اوور متوسط چینی هستند. با این حال در زمینه آپشن‌های رفاهی، رقبای این خودرو عملکرد قوی‌تری را از خود بر جای می‌گذارند.

امکانات VGV U75 Plus

کیسه هوا
کیسه هوا برای سرنشینان جلو و جانبی
سیستم صوتی
صفحه نمایش لمسی 10.25 اینچی، بلوتوث، 6 بلندگو
ترمز و پایداری
ABS - EBD - TCS - HAC - DAC - ESP - ARP
دیگر امکانات
فرمان برقی EPS، رینگ 18 اینچی، روکش چرمی صندلی ها، کلاستر صفحه نمایش 10.1 اینچی، دوربین 360 درجه، سیستم ورود بدون کلید، دکمه استارت، کروز کنترل، ترمز پارک برقی، اتوهلد، سیستم کنترل باد لاستیک ها TPMS، چهار حالت رانندگی

رقبای VGV U75 Plus در بازار

VGV U75 Plus یک کراس‌اوور متوسط است که احتمالا نسخه 7 نفره آن به بازار ایران عرضه خواهد شد. رقبای اصلی این خودرو فیدلیتی پرستیژ، فیدلیتی پرایم و همچنین تیگو 8 پرو هستند. عملکرد فنی این خودرو در مقایسه با اکثر رقبا برتر است اما در زمینه امکانات رفاهی، کراس‌اوور VGV نقاط ضعف قابل توجهی را به نمایش می‌گذارد. البته باید به این نکته توجه داشت که برند VGV‌ یک نام تازه کار است و تا دستیابی به عملکرد برتر خود فاصله دارد. از این رو اگر ایلیا موتور بتواند قیمت نهایی VGV U75 Plus را در سطحی کمتر از رقبا تعیین کند، می‌توان به موفقیت این خودرو در بازار ایران امیدوار بود.

قیمت و نمایندگی

  • قیمت
  • نمایندگی

سوالات متداول

برند VGV مربوط به چه شرکتی است؟

برند VGV زیرشاخه شرکت سینوتراک چین است که فعالیت خود را در سال 2019 میلادی آغاز کرد. این زیرشاخه به تولید خودروهای سبک اختصاص دارد.

آیا VGV U75 Plus قابلیت آفرود دارد؟

خیر سیستم انتقال قدرت این کراس‌اوور به صورت تک دیفرانسیل عمل می‌کند و از این رو قابلیت آفرود ندارد

پیشرانه VGV U75 Plus از چه نوعی است؟

زیر کاپوت این خودرو موتور دو لیتری توربوشارژر قرار دارد که حداکثر 221 اسب بخار قدرت و 385 نیوتن متر گشتاور در اختیار راننده قرار می‌دهد

نظرات کاربران

3 نظر

دیدگاه های شما پس از تایید توسط خودروبانک نمایش داده خواهند شد

1402/4/21
به نظرم در مقابل رقبایی مثل تیگو 8 پرو اصلاً حرفی برای گفتن نداره
1402/9/26
بستگی به قیمتش داره
1402/4/26
هر کسی فهمید فرقش با فیدلیتی چیه به ما هم بگه